© Anna Stokland

3 skønhedsprodukter du skal have med på ferie

Her er produkterne, der redder dig i sommervarmen, uanset om du er til storby, strand eller sommerhus

Du behøver ikke proppe toilettaskentil bristepunktet for holde dig smuk på ferien. Disse tre musthaves redder dig fra de mest almindelige beauty-kriser og med enkle og smarte produkter i håndtasken, er det nemt at få feriesmuk hud – der også ser godt ud på feriebillederne.

1. Solcreme til håndtasken

På ferien er det smart med en lille solcreme, som du kan have med i tasken. Frisk op med et nyt lag solcreme i løbet af dagen og pas især godt på de udsatte steder i ansigtet som overlæben, hvor solcremen bliver slidt af i løbet af dagen når du sveder, spiser og drikker. Dine hænder er også ekstra udsatte for solens stråler, så husk at beskytte dem med et nyt lag solcreme, efter du har vasket hænder.

Selv på overskyede dage kan solens stråler gøre skade på din hud, og solcreme er et af de vigtigste hudplejeprodukter, hvis du vil holde din hud sund og smuk i mange år fremover.

Gå efter en solcreme med en let konsistens, der ikke fedter, og som lægger sig usynligt på huden – så bliver det en lækker oplevelse at bruge den.

© Avène

2. Nem genvej til smuk hud

På ferien er det en fordel med multiprodukter, der løser flere udfordringer på én gang og dermed fylder mindst i kufferten eller håndtasken.

En farvet dagcreme med solfaktor er en god løsning, fordi du både får fugtgivende pleje og dækket ujævnheder og rødme. De fleste af os vil gerne slippe for tung makeup om sommeren, men vi vil stadig gerne have smuk hud med lækker glød. Vælg en let, ikke fedtende variant af den farvede dagcreme til sommerperioden – og gerne med solfaktor for ekstra beskyttelse af den udsatte hud i ansigtet.

© Avène

3. Et opfriskende pust

På en varm sommerdag er det super lækkert at fugte og berolige huden med et pust Avène Termalkildevand. På ferien skal du gå efter taskevarianten på 50 ml, som du nemt kan have med dig i løbet af dagen. Sprayen er også god til at friske op på flyveturen, hvor luften i kabinen er ekstra udtørrende, eller hvis du skal sidde mange timer i en bil.

Vandet fra Avène-kilden i Sydfrankrig er kendt for sine beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende egenskaber. Især de franske kvinder er vilde med sprayen, og faktisk bliver der på verdensplan hvert sekund solgt en flaske Avène Termalkildevand.

© Avène

Du finder skønhedsprodukterne fra Avène på apoteket. Hvis du allerede er kommet af sted på sommerferie uden, kan du også være heldig at finde dem på din destination, hvor du i de fleste lande kan shoppe skønhedsprodukterne fra Avène på apoteket.