3 geniale renseredskaber

Costumes skønhedsredaktør har nogle trofaste hjælpere, når det kommer til hendes renserutine. Se dem her og læs hvordan hun bruger dem

Rens din hud © Josephine Svane
1 / 4

Rens din hud

Gør dit renseritual mere effektivt og behageligt ved at tilføje endnu et trin, eller rettere sagt et redskab.

Se, mine tre favoritter, når det kommer til rensende hjælpere, her.

Rensebørsten
2 / 4

Rensebørsten

Der er allerede mange fans af rensebørsterne, og det er med god grund. Aftenafrensningen er ikke alene blevet en hel del sjovere - den er også blevet langt mere effektiv.

Cliniques Sonic-børste er en vibrerende børste, der renser blidt i dybden, så du undgår tilstoppede porer, fjerner snavs og forurening og gør din hud klar til at suge fugten til sig.

Jeg bruger den sammen med deres nye rensesæbe, der starter som en blød creme og forvandler sig til en luftig skum. Det tager ikke mange minutter, og min hud føles glattere og renere bagefter.

Sonic system purifying cleansing brush, Clinique hos Magasin.dk 895 kr.

Foaming sonic facial soap, Clinique hos Magasin.dk 165 kr.

Svampen
3 / 4

Svampen

En anden favorit er de naturlige vaskesvampe, der som denne også kan bruges, hvis du har sensitiv hud. Pure facial sponge eksfolierer utrolig blidt og fjerner de døde hudceller, så huden efterfølgende ser markant mere frisk og levende ud.

Den kan sagtens bruges uden et renseprodukt, men jeg elsker den skummende følelse og duft fra Estelle&Thild.

Biocleanse 3-in-1 cleansing foam, Estelle&Thild hos Magasin.dk 185 kr.

Pure facial sponge, My Konjac Sponge hos Beautyhero.dk 135 kr.

Vaskeklud
4 / 4

Vaskeklud

Min hud er til tider ret sart, og den blusser op, hvis jeg tørrer mit ansigt i et ru håndklæde eller papir. Jeg bruger derfor denne økologiske vaskeklud til at fjerne mit renseprodukt med, så huden ikke bliver irriteret.

Vaskekluden tørrer hurtigt og stivner, men næste dag fugter du den med vand, og så er den dejlig blød igen og klar til brug. Sensai har et bredt udvalg af renseprodukter til alle hudtyper, men en af mine favoritter er deres lette rensemælk.

Silky purifying cleansing milk, Sensai hos Matas.dk 375 kr.

Silky purifying sponge chief, Sensai hos Matas.dk 95 kr.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev