3 lækre måder at få mere af det populære kollagen på

Du kender måske til fordelene ved den eftertragtede ingrediens, men hvordan får du mere af den? Se blandt andet et nyt shot, som kan give din hud et boost on the go.

Kollagen har efterhånden længe været meget omtalt og populært, særligt blandt influencere. Formentlig er du allerede stødt på kendte Oslo Skin Lab-ambassadører som Christiane Schaumburg-Müller fortælle om de mange fordele ved ingrediensen.

Men hvorfor er det på alles læber? Og hvordan kan du forkæle din hud med kollagen, uden det er besværligt – men tværtimod lækkert? Her får du tre nemme og velsmagende måder, du kan få meget mere kollagen på, som du og din hud vil nyde.

Hvorfor er kollagen overhovedet så omtalt?

Kollagen er kort fortalt en vigtig byggesten i vores kroppe, når det kommer til hud, sener og knogler. Desværre sker der dét, at vores egen naturlige kollagenproduktion falder drastisk allerede fra slutningen af vores 20'ere, og det er blandt andet derfor, at huden mister sin elasticitet, og vi får rynker.

Derfor er kollagen både som kosttilskud og i vores mad blevet det nye sort; fordi vi giver huden dét, som den mister. På den måde behandler og forebygger vi nemlig både rynker og appelsinhud helt naturligt og plejer huden overalt. Opsummeret kan kollagen:

  1. Bidrage til øget spændstighed og elasticitet i huden.
  2. Give glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer.
  3. Reducere appelsinhud.

1. Tag et lækkert, nyt kollagenshot on the go

Det bedste ved beautyrutiner er klart, hvis de er nemme – og lækre! Og det har et helt nyt produkt faktisk sørget for, når det kommer til at huske at få mere kollagen. Oslo Skin Lab og Palæo har nemlig sammen udviklet et 'collagen shot' med en lækker smag af hindbær og ingefær. Udover at det er fyldt med gode og boostende ingredienser fra netop ingefær og hindbær, er der tilsat 2,5 gram smagsneutralt kollagenpulver fra Oslo Skin Lab.

På den måde kan du nemt få boostet både din hud og din energi on the go, mens du nyder et lækkert shot. Udover shottet har de to virksomheder også sammen lanceret en skyr med kollagenpulver i. Begge produkter kan fås hos 7-Eleven.

I det nye 'collagen shot' er der tilsat kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Det er et unikt patenteret kollagen med dokumenteret effekt, der bidrager til glattere hud med færre dybe rynker.

2. Få et skud kollagen, mens du nyder østers og jomfruhummer

Selvom du måske ofte har hørt om kollagen i pulverform, findes der masser af madvarer, som kan tilføre din krop kollagen. Endda nogle rigtig lækre nogle af slagsen. Faktisk er det en rigtig god idé at spise skaldyr som østers, krabber, jomfruhummere og rejer, hvis du gerne vil give din hud noget af det eftertragtede protein.

Er du ikke til skaldyr, kan du også finde kollagen i røde frugter som æbler, jordbær, kirsebær og rød peberfrugt. Eller grøntsager som kål, spinat, broccoli og aubergine. Så nyd dine greens ekstra meget, når du ved, at det samtidig arbejder med din hud.

3. Spice din morgensmoothie op med smagsneutralt kollagen

Hvis du vil sikre dig, at du får nok kollagen hver dag, er det nemt at indtage det som fast tilskud. Det smarte ved smagsneutralt kollagenpulver er, at du kan blande det i hvad som helst, som du alligevel elsker at spise eller drikke. Du kan altså nyde din morgenkaffe med en dosis kollagen i eller blende det i din yndlings greenie. Hvis du laver en grøn smoothie med kollagen kan du kombinere masser af nærende, sunde ingredienser for både din hud og krop, og så har du startet dagen ud med at gøre noget godt for dig selv.

Har du et travlt skema, kan du dermed gøre det til en hurtig og lækker morgenrutine at få indtaget dit kollagen.

Nyd en velsmagende greenie sprængfyldt med antioxidanter og smagsneutralt kollagenpulver fra Oslo Skin Lab.

Få 50 % rabat på populært kollagenpulver nu

Vil du prøve det omtalte smagsneutrale kollagenpulver The Solution fra Oslo Skin Lab? Så kan du lige nu som Costume-læser få 50 % rabat på det populære pulver, som mange kendte personligheder sværger til, ved at følge linket her, hvor rabatten allerede er indsat.

Rabatten gælder på den første pakke af The Solution Beauty Collagen™. Den gælder kun, hvis du bestiller på medlemskab, hvor du automatisk modtager en ny pakke hver 4. uge. Medlemskabet er gratis, og der er ingen binding.

I en pakke af The Solution Beauty Collagen™ får du 28 dagsdoser med kollagenpulver uden smag eller lugt, som nemt kan blandes op i din smoothie, morgenmad eller i din kaffe.