3 uundværlige produkter, enhver kvinder bør eje
© Costume 172

3 uundværlige produkter, enhver kvinde bør eje

Vil du have styr på huden, så skal du kende disse produkter, der dækker alle din huds behov – og udfordringer

I en jungle af skønhedsprodukter, kan det være svært at vide, hvilke produkter man bør investere i, og hvilke man kan undvære.

Derfor har vi fundet tre nye produkter, som er ekstra gode at kende – særligt i kritiske situationer, hvor du har fået for lidt søvn eller kan mærke, at en snarlig urenhed melder sin ankomst.

Find de tre redningsprodukter her, og glæd dig over, at disse produkter vil afvikle dine fremtidige skønhedskriser igen og igen …

Psst ... Har du styr på, hvor meget vand du skal drikke, og om du faktisk får nok? Dette trick afgører, om du har brug for mere vand

1. Multibeskyttelse i et produkt

Alle bør eje en god fugtighedscreme, især nu hvor temperaturen falder, hvilket kan give en tør og irriteret hud. Men vil du gerne få ekstra beskyttelse ud af din daglige fugtighedscreme, så vil Vichys nye produktlancering, Slow âge, være et godt bud. Slow âge er et multifunktionelt produkt, som er udviklet med henblik på at forsvare huden imod både stress, forurening og skadelig UV-stråling.

Denne creme har hele ni års forskning bag sig og indeholder probiotika også kaldet mælkesyrebakterier, som styrker hudens barriere, antioxidant fra roden baicalin, som bekæmper inflammation og spf 25.

Det vil sige, at du både får ingredienser, der sætter ind over for flere udfordringer og samtidigt sikrer dig, at du er beskyttet imod solens aldrende stråler, som kan gøre skade hele året rundt.

Slow äge, Vichy hos Webapoteket.dk 249 kr.

2. En kølende øjencreme

Tidlige møder eller sene fester sætter sine spor under øjnene og kræver et helt særligt hjælpemiddel: En god øjencreme i køleskabet. Den plejende og nu afkølede creme vil dulme de hævede øjenomgivelser, og få det til at ligne, at du faktisk har fået dine otte timers skønhedssøvnder både er godt for udseendet og din vægt.

Vælg gerne en creme med en kølende appilkator, som du kan bruge til at lave en mild trykpunktmassage med under øjenene. Det vil nemlig dræne de hævede øjenomgivelser igennem en aktivering af lymfekirtlerne.

Pep start øjencreme, Clinique 195 kr.

3. SOS-produktet til dine urenheder

Hvis der er en ting, man aldrig glæder sig til, så er det, når en ny urenhed melder sin ankomst.

Heldigvis er du ikke helt magtesløs i kampen mod urenhederne, fordi der findes efterhånden en del produkter, som kan dulme og reducere din urenheds levetid.

Her kommer produktet Buffering lotion ind i billedet, som både forebygger og behandler urenheder og dybere akne uden at udtørre huden. Grundet Buffering lotions indhold af biotin har produktet en beroligende effekt på inflammationen i huden, og denne skribent har på egen hud oplevet, hvordan Buffering lotion fik urenhederne til at gå i sig selv igen på bare 24 timer.

Buffering Lotion, Mario Badescu hos Beautyhero.dk 235 kr.

MERE FRA COSTUME