© Unsplash

4 typiske fejl, som mange med normal hud begår

Begår du en af de klassiske fejl, når det kommer til at pleje og passe på din hud?

Der er ofte meget fokus på tør, irriteret eller uren hud, men hvad med dig, som har en helt normal hud uden hudproblemer? Hvordan skal den plejes og behandles, når den umiddelbart ser fin ud?

Mange med normal hud begår nogle klassiske fejl, fordi de netop ikke har fokus på huden. Det er nemlig stadig vigtigt at give huden den helt rigtige pleje og opmærksomhed, hvis den skal forblive smuk i mange år frem.

I samarbejde med Danish Skin Care viser vi dig fire klassiske fejl, du bør undgå – og guider dig til, hvad du bør gøre.

Fejl #1: Du glemmer at pleje din hud

En stor fejl ved behandling af normal hud er, at du ingenting gør. Selvom du kan føle, at du sagtens kan skippe hudplejen, fordi der ikke er et problem at løse, er det en misforståelse. Det er netop, når du har en normal hud, at du nemmest kan pleje den.

En normal hud kan stadig blive tilstoppet, hvis den ikke renses og eksfolieres, og du kan på sigt sagtens opleve dehydrering, tidlige aldringstegn, pigmentpletter og andet. Den bedste måde at undgå fremtidige hududfordringer på er ved at forebygge dem. Så selvom du har en pæn og nem hud, skal du huske at pleje den med gode produkter.

Fejl #2: Du overbehandler din hud

Hvis du har normal hud, kan du sommetider også unødigt gå i den modsatte grøft – du overbehandler simpelthen din hud i forhold til, hvad den har brug for. Selvom mange med normal hud ofte godt kan tåle skrappe og hårde hudplejebehandlinger, er det ikke ensbetydende med, at du behøver at gøre det – eller at det gavner huden.

Tænk derfor over, om du bruger for skrappe behandlinger eller produkter til din pæne hud. Det ville nemlig være ærgerligt, at det netop var dét, som gav irritationer fremover. Som minimum bør du undgå parfume, farvestoffer og andre skadelige ingredienser.

Fejl #3: Du tror, at vand kan pleje huden

Ligesom i fejl #1 er der en tendens til, at folk med normal hud ikke går meget op i at pleje huden. I stedet nøjes nogen med at pleje huden med vand og måske endda sæbe. Det er dog en fejl, du helt sikkert bør undgå. Vand alene gør intet godt for huden.

En normal og flot hud har brug for pleje hver dag med nærende og gode produkter, så huden forbliver flot mange år ude i fremtiden. Husk, at det er langt nemmere at forebygge end at bekæmpe hudproblemer, så investér i nogle ordentlige cremer.

Hos Danish Skin Care findes et samlet sæt, som indeholder fem produkter, der kan pleje din normale hud.

© Danish Skin Care