© anna stokland

7 multiprodukter, der gør forskellen for din hud

Multiprodukter er smarte, og disse vil spare dig både penge, tid og plads derhjemme eller på rejsen.

Det kan godt betale sig at investere i multiprodukter – de kan nemlig spare dig både penge, tid og plads i hudplejerutinen. Vi har samlet nogle af de bedste og mest uundværlige af slagsen.

Skin tint

Et tinted serum, der giver masser af fugt og en lækker dewy hud – og som samtidig udvisker ujævnheder på samme niveau som en foundation vil gøre det. Vælg mellem 8 forskellige farver.

Super serum skin tint spf 30 ILIA

Et tinted serum, der giver masser af fugt og en lækker dewy hud – og som samtidig udvisker ujævnheder på samme niveau som en foundation vil gøre det. Vælg mellem 8 forskellige farver.

ILIA
Super serum skin tint spf 30
399 kr.

Supersalven

En favorit hos makeupartisterne. Salven, der redder både tørre læber, neglebånd, irriteret hud – og som også kan bruges som en naturlig highlighter på øjenlåg og kindben.

HOMEOPLASMINE Salve

HOMEOPLASMINE
Salve
150 kr.

Olie med duft

Olien, der giver pleje til både krop og spaltede hårspidser – uden at tynge. Derudover dufter den så godt, at du også kan bruge den som en mild parfume, hvis du er til de mere woody dufte.

Rooted oil body + hair NOTO

NOTO
Rooted oil body + hair
465 kr.

Alt-i-en cremen

Cremen, der opfylder enhver drøm om at have både toner, essens, serum og creme i et og samme ultrakoncentrerede produkt, hvor fugt, elasticitet, linjer, pigmentering og struktur i huden kommer i fokus.

VENN Age-reversing all-in-one concentrate

VENN
Age-reversing all-in-one concentrate
1.385 kr.

Rensende næring

En cleansing balm, der gør huden ren og babyblød. Men som også kan fungere som en nærende maske et par gange om ugen, hvor du blot lader den sidde natten over.

Amly Deep reveal nourishing cleansing balm & mask

AMLY
Deep reveal nourishing cleansing balm & mask
575 kr.

Superfood

En potent superfood til ansigtet – og grunden til, at du ikke behøver flere forskellige sera til din hud, så længe du bare har denne stående på din badeværelseshylde.

VINTNER'S DAUGHTER Active treatment essence

VINTNER'S DAUGHTER
Active treatment essence
1.865 kr.

Frisk op

Hold liv i tørt og slidt hår med denne fugtgivende og beskyttende mist, der er mild nok til også at kunne friske ansigtet op.

DAVID MALLETT Fresh hair and face mist

DAVID MALLETT
Fresh hair and face mist
295 kr.