9 skønne olier din krop vil elske

Når vi går en koldere tid i møde, er det vigtigt at give din hud ekstra pleje og fugt. Vi giver dig her 8 bud på skønne olier til din krop

Nærende olie til kroppen
1 / 10

Nærende olie til kroppen

Selvom du har godt styr på den fantastiske effekt af ansigtsolier, må du ikke glemme resten af kroppen. Hvis din hud er tør eller blot trænger til lidt ekstra opmærksomhed, er det også her en god idé at ty til plejende olier for hjælp.

Psst ... Læs her, hvordan du bruger dine produkter rigtigt

Kropsolier har mange fordele, når det gælder hudpleje. De sørger for masser af næring, og så er de ultra fugtgivende.

Brug dem på din efterårsramte hud – den vil elske dig for det!

Psst ... Stem og vind årets skønneste produkter i Costumes store skønhedskonkurrence, Skønhedsfavoritter 2015

Rudolph Acai body oil
2 / 10

Rudolph Acai body oil

Rudolph Care er en sikker vinder indenfor eksklusiv hudpleje. Deres luksuriøse kropsolie er skabt på ren E-vitamin og aktive, nærende olier fra açai, mandel, jojoba og oliven, som sikrer din hud den ultimative velvære. Olien fugter din hud med det samme, og efterlader den lækker og smidig.

Acai body oil, Rudolph Care 395 kr.

Rudolph Golden kiss body oil
3 / 10

Rudolph Golden kiss body oil

Gå julens fester i møde med den nye limited edition kropsolie fra Rudolf Care. Denne luksuriøse julenyhed er lavet med funklende gulstøv, som vil give en rigtig flot glimmereffekt på huden, lige i tide til julens mange festlige arrangementer.

Olien indeholder ligesom den foregående, ren E-vitamin og aktive og nærende olier fra acai, mandel, jojoba og oliven. Olien vil derfor både give din hud fugt og næring, samt en flot, juleagtig glød.

Golden kiss body oil, Rudolph Care (forhandles på Rudolphcare.dk fra uge 49) 395 kr.

L:A Bruket Body oil
4 / 10

L:A Bruket Body oil

L:A Bruket er yderst populær svensk hudpleje, som kun indeholder naturlige ingredienser, som så vidt det er muligt, er hentet fra lokalområdet omkring Varberg på Sveriges vestkyst. Siden mærkets fødsel i 2007, er sortimentet blevet udvidet fra håndsæbe til blandt andet shampoo, duftlys og lækre olier til kroppen.

L:A Bruket er populært hos både mænd og kvinder bland andet på grund af den dejlige og krydrede duft af urter.

L:A Brukets lækre Body oil, er økologisk og fås i fire forskellige dufte. Olien er lavet til normal hud, og er både med til at beskytte, samt give en følelse af frisk og sund hud.

Body oil, vildrose, koriander, salvie/rosmarin/lavendel eller patchouli ca. 230 kr.

Human+Kind Body oil
5 / 10

Human+Kind Body oil

Human+Kind er hudpleje med god samvittighed. Mærket blev dannet i 2009, på baggrund af et ønske om, at skabe simple, multifunktionelle produkter, som kun indeholder naturlige og aktive ingredienser.

Olien er god til både ansigt, krop og hår, og er fri for både parfume og parabener.

Body oil, Human+Kind 210 kr. (forhandles hos Sephora)

Tromborg Face & body oil ylang ylang
6 / 10

Tromborg Face & body oil ylang ylang

Tromborg er ekspert i lækker pleje til ansigt og krop, og deres kropsolie med ylang ylang er ingen undtagelse. Olien inderholder macademianøddeolie, som er en æterisk olie, der tilføjer fugt og efterlader en lækker hud. Den velkendte æteriske olie, ylang ylang, giver produktet en afslappende og sanselig effekt.

Brug olien efter et dejligt bad, som fugtpleje, eller brug den som massageolie.

Face & Body oil ylang ylang, Tromborg hos Magasin.dk 290 kr.

Moroccanoil Pure argan oil
7 / 10

Moroccanoil Pure argan oil

Vi kender allesammen de lækre hårprodukter fra Moroccanoil, men det populære mærke er nu også klar med en række produkter til kroppen.

Prøv for eksempel deres Pure argan oil, som både er til ansigt, hår og krop. Olien er proppet med de bedste ingredienser, som 100 procent ren arganolie, E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Olien absorberes hurtigt, fedter ikke, og efterlader din hud silkeblød.

Derudover kan du få andre plejende olier, som passer til lige netop dine behov. Prøv eksempelvis deres Dry body oil, til dig med tør hud, eller Shimmering body oil, med perlemorsmineraler, som genopliver og fugter glansløs hud.

Pure argan oil, Moroccanoil hos Magasin. dk 395 kr.

Rodin Olio lusso
8 / 10

Rodin Olio lusso

Oliernes svar på haute couture. De eftertragtede olier, lavet af Linda Rodin, er eksklusive og luksuriøse, og vil med sikkerhed give dig en følelse af den ypperste selvforkælelse.

Olio lusso er silkeblød og efterlader en lækker og genopladet hud, hver gang. Brug denne luksusolie lige når du kommer ud af badet, på fugtig og ren hud, for det bedste resultat.

Rodin Olio lusso ca. 855 kr.

Ole Henriksen Lavender body oil
9 / 10

Ole Henriksen Lavender body oil

Cremekongen Ole Henriksen er altid et godt sted at begynde, hvis man ønsker lækker hudpleje. Også indenfor kropsolier følger han niveauet, og et godt bud på en lækker olie, er hans Lavender body oil. Som navnet antyder, indeholder denne æterisk olie fra lavendel, som er kendt og elsket for sine genopbyggende og inflammatoriske egenskaber.

Olien kan bruges på hele kroppen, og har en lindrende og beroligende effekt.

Lavender body oil, Ole Henriksen hos Matas.dk 245 kr.

Karmameju Hope body oil 01
10 / 10

Karmameju Hope body oil 01

Karmameju er en bæredygtig og naturlig hudplejeserie, som tror på værdien i at hjælpe kroppens egen medfødte evne til nære sig selv. Produkterne er k´lavet med de bedste og fineste æteriske olier og rene, aktive ingredienser. prøv deres Hope Body Oil, hvis din hud trænger til et fugt boost. Olien hjælper huden med at regenere og giver en afbalanceret og sund hud med fornyet glød.

Hope body oil 01, Karmameju 299 kr.