Ansigtsmasker giver smukkere hud på rekord tid. Få de bedste ansigtsmasker til huden
© Wenn.com

De bedste ansigtsmasker på markedet

Nogle ansigtsmasker er mere effektive end andre. Her guider skønhedsredaktøren til sine favoritter, og nogle af dem udretter mirakler på blot 1 minut.

Ansigtsmasker

Hvis ansigtsmasker endnu ikke er en del af dine skønhedsrutiner, er der god grund til at tilføje en eller flere til badeværelseshylden.

Ansigtsmasker er en af de mest effektive og nemme genveje til smuk hud, da de på få minutter kan hjælpe selv det mest trætte ansigt. Ansigtsmasker er derfor til stor hjælp på tidlige morgener efter en nat med for lidt søvn eller inden en festlig aften, hvor du vil gøre noget ekstra ud af dig selv, ligesom de også er gode at bruge dagen derpå.

Her guider skønhedsredaktør Marie Alkestrup til sine foretrukne ansigtsmasker, som både inkluderer udrensende ansigtsmasker, fugtende ansigtsmasker, og masker, der giver huden nyt liv på kun et minut, og du finder følgende her:

Ansigtsmaske med hyaluronsyre

“Har du virkelig brug for fugt eller vil se ekstra frisk ud, er hyaluronsyre værd at holde øje med på ingredienslisten. En ansigstmaske eller sheet maske med hyaluronsyre i, vil øjeblikkeligt fylde huden op med fugt, så tørhedslinjer og træthedstegn syner mindre."

Ansigtsmaske sheet maske

Ansigtsmaske

DR JART+
Dermask water jet vital hydra solution maske
59 kr. Kan købes her.

Ansigtsmaske med vitaminer

“Giv huden et skud vitaminer med Tromborgs ansigtsmaske Multi vitamin facial mask, der har en gelé-agtig konsistens, som efterlader ansigtshuden helt gennemfugtet og glødende efter kun fire minutter."

Ansigtsmaske tromborg

Ansigtsmaske

TROMBORG
Multi vitamin facial mask
290 kr. Kan købes her.

Ansigtsmaske med skrubbekorn

“Nogle morgener kan det ansigt, der møder dig i spejlbilledet, se ekstra træt ud. Her henter jeg ofte hjælp fra den fugtgivende og eksfolierende ansigtsscrub fra Rudolph Care. På dage, hvor jeg har ekstra tid, lader jeg den sidde i ti minutter, inden jeg vasker den af, så huden får tid til at suge ansigtsmaskens fugtende ingredienser til sig."

Ansigtsmaske

Ansigtsmaske

RUDOLPH CARE
Acai facial scrub mask
295 kr. Kan købes her.

Ansigtsmaske til natten

“Imens du sover, har huden ekstra ro til at absorbere den fugtende pleje, hvorfor det kan være en god idé at bruge en natmaske et par gange om ugen."

Ansigtsmaske

Amazing Space
Beauty sleep mask
380 kr. Kan købes her.

Ansigtsmaske med mælkesyrebakterier

“Denne ansigtsmaske er en af mine favoritter, når det gælder at få øjeblikkelig glød. Ansigtsmasken indeholder mælkesyrebakterier, peptider, og små riskildskorn, og selve masken har konsistens som en blød balm.

Lad ansigtsmasken sidde i fem minutter, og skum den derefter op med vand og vask af. Bagefter har du en strålende og helt blød hud."

Ansigtsmaske:

AURELIA
Refine & polish miracle balm
595 kr. Kan købes her.

Ansigtsmaske med udrensende ler

“Har du haft et par weekender fyldt med både drinks, fest og alt, hvad det indebærer, kan huden have brug for en god udrensning. Her er Nuoris dybderensende detox-maske et godt valg. Masken skal virke i 15 minutter, og bagefter har du følelsen af, at porerne er blevet renset godt igennem takket være indhold af kaolin- og bentonitler."

Ansigtsmaske lermaske

Ansigtsmaske

NUORI
Clarity mask
300 kr.Kan købes her.

Ansigtsmaske med fugt

“Når huden mangler fugt og glød, er Kiehl's fugtende ansigtsmaske en god ven i nøden. Den opfrisker den trætte hud på kun fem minutter og kan med fordel bruges flere gange om ugen."

Ansigtsmasker: De bedste ansigtsmasker

Ansigtsmaske:

KIEHL'S
Calendula & Aloe calming hydration masque
380 kr. Kan købes her.

Ansigtsmaske på 1 minut

“Skal det gå virkelig hurtigt, tyr jeg ofte til Diors Dreamskin youth-perfecting mask, fordi den på blot et minut giver mere glød. Masken indeholder peelende elementer og glimtende partikler, og denne kombination giver en synligt friskere hud, på trods af, at masken kræver så lidt tid på huden."

Ansigtsmaske de bedste ansigtsmasker

Ansigtsmaske

Dior
Capture dreamskin youth-perfecting mask- new skin effect
530 kr. Kan købes her