Få de blødeste læber med de bedste læbepomader
© Bulls

Beskyt dine læber med de 4 bedste læbepomader

Costumes skønhedsredaktør har testet læbepomader og fundet dem, der bedst beskytter mod kulden og samtidig giver fugt i det tørre indeklima

Ole Henriksen

Exfoliating lip salvation fra Ole Henriksen til 155 kr.

Hvis du tænker over, at hvad du putter på dine læber, ofte ender i din mave, er African red tea fra Ole Henriksen et rigtigt godt bud. Den blødgører dine læber, uden den indeholder vaseline og parabener. I stedet har Ole Henriksen gjort brug af jojoba- og hørfrøolie, som er fugtgivende og mildt blødgørende. Den eksfolierende effekt kommer i meget blid form gennem ekstrakter fra mandarin, appelsin og grapefrugt, som virker anti-septisk og dybderensende.
Exfoliating lip salvation fra Ole Henriksen til 155 kr.### Carmex

Carmex til 40 kr.

Den klassiske amerikanske læbepomade, som ud over at være makeup-artisternes fortrukne, også fik sit gennembrud i Sex and The City som Carries evige følgesvend. Og ikke uden grund. Den vaselineholdige læbepomade kan blødgøre selv de mest sprukne læber, og så har den en mat overflade. Samtidig kan du blande den smukkeste transparente lyse læbestift af en cremet concealer eller foundation og en anelse Carmex.
Carmex til 40 kr. hos Flying A### Doux me

Ultimate bliss for the lips fra Doux me til 119 kr.

Den økologiske læbeolie fra Doux me har en let og glat konsistens. Overfladen er blank, og derfor forsvinder den hurtigere fra læberne end en klassisk tyk læbepomade. Derimod er følelsen af olie på læberne helt unik, og der er ingen tvivl, om at den fugter dine læber. Så at den skal påføres lidt oftere, er ikke et problem.
Ultimate bliss for the lips fra Doux me til 119 kr.### Nuxe

lipbalm fra Nuxe til 125 kr.

Når du har fået tørre og sprukne læber efter en tur i vinterkulden, kan du mærke, hvor godt det gør dem at blive smurt med en læbebalsam. De bliver glattet ud og blødgjort, og den ømme følelse forsvinder. Så bruger du den jævnligt i løbet af dagen, og i et tykt lag inden du går i seng om aftenen, har du stort set fået dine bløde læber igen. De skal dog passes og plejes med balsamen hver dag, hvis du er meget ude i kulden, så de ikke bliver tørre igen. Læbebalsamen kommer i en lille krukke og har konsistens som tyk honning. Duften er mild, og du får ikke en klistret fornemmelse - blot en fugtig og behagelig følelse.
Rêve de Miel Baume lèvres lipbalm fra Nuxe til 125 kr.