© Morten Andersen

Boost din hud med disse tre tips

Vi guider her til, hvordan du optimerer din daglige hudplejerutine – blandt andet ved hjælp af et fugtboost, der gør din hud ultrafrisk og lækker

Kender du også det der med, at din hud hurtig føles udtørret eller irriteret? Det kan der være mange årsager til, men det er lettere, end du tror at undgå. For lidt vand og fugt kan gøre underværker for din hud.

Det er nemlig ikke meget, der skal til, for at forbedre din huds velvære og glød. Med et par simple tips kan du tilpasse din skønhedsrutine, så din hud får den allerbedste start på dagen – også selvom du har, eller skal have, makeup på.

Drik vand og rens huden

© Morten Andersen

Vand i store mængder kan skade og udtørre huden, men ikke desto mindre er det vigtigt, at skulle ansigtet og drikke rigeligt vand. Selvom det kan virke indlysende at drikke vand, så er det de færreste der tænker over, at det rent faktisk betyder meget for din hud, hvor meget væske du indtager i løbet af dagen. Hver eneste dag mister huden nemlig 20 procent at vandindholdet, hvilket kan føre til dehydrering.

Det er ikke kun godt for kroppen og velværet, men gavner også din huds udstråling, smidighed og naturlige glød at drikke vand, så indtag gerne minimum to liter vand om dagen. Husk også at rense din hud med en skin tonic hver eneste dag, så du kommer af med døde hudceller og bakterier.

Giv huden fugt

© Morten Andersen

Udover at drikke rigeligt vand og skylle ansigtet dagligt, kan det være en idé at give huden fugt og næring, hvis man vil have en sund og smuk hud. Det er netop formålet med LÓréals nyeste hudplejeprodukt, Hydra Genius Aloe Water. Den flydende gel-creme giver et øjeblikkeligt og intensivt fugtighedsboost til ansigtet, og giver blød og frisk hud i op til 72 timer efter påførselen.

Hydra Genius er baseret på præmissen om, at vand er essentielt for en sund hud, da din hud har brug for sin daglige dosis af fugt. Den flydende gel-creme har en frisk og behagelig duft, som trænger hurtigt ind i huden og giver fugt heltindefra. Den er let at påføre, og kan nemt bruges som prepping inden makeuppen, da den tørrer langt hurtigere end normal dagcreme.

Beskyt huden mod UV-stråler

© Morten Andersen

Det kan godt være, solen ikke altid skinner fra en skyfri himmel, men det kan alligevel være smart at gøre solcreme til en del af din daglige rutine. For selv det er overskyet, kan UV-strålerne fra solen stadig trænge igennem skyerne, hvilket kan påvirke din hud.

Så vil du undgå tidlige rynker og pigmentforandringer, bør du hver dag bruge en dagcreme med UV-beskyttelse i, så du er på den sikre side. Brug eventuelt en med lidt bronzer i, så du får den der lækre sommerglød.

Se, hvordan du prepper huden til makeup i videoen herunder

L'Oréal Hydra Genius fås i tre varianter - en til tør og følsom hud, en til normal og tør hud og den sidste til normal og kombineret hud.