© Eau Thermale Avène

Costumes læsere har testet: Smukkere hud med fransk beautyfavorit fra apoteket

Drømmer du om strålende smuk hud? Det gjorde 46 heldige Costume-læsere, der fik cremen Avène Ysthéal INTENSE til test i tre uger for at se, om den kunne give dem mere glød og ensartet hud

De franske kvinder har for længst opdaget det – apotekets hylder bugner af lækre og effektive skønhedsprodukter.

En af de nyeste stjerner er cremen Avène Ysthéal INTENSE, der giver dig intensiv pleje, fornyer huden og korrigerer alderstegn takket være en patenteret kombination af koncentrerede aktive ingredienser.

Men virker det rent faktisk på vores skandinaviske, vintertrætte hud? Det testede 46 Costume-læsere – og de så faktisk en positiv effekt.

71 % af testerne har været så glade for at bruge Avène Ysthéal INTENSE, at de vil anbefale cremen til en veninde.

Læs mere om deres oplevelser med cremen her – og se, hvordan du kan shoppe med rabat, hvis du selv har fået lyst til at prøve cremen.

Det siger Costume-læserne

”Cremen giver fugt, glød og dejlig blød hud. Den er udstyret med en pumpe, hvilket er supersmart og hygiejnisk,” Natasja, 34 år.

”Min makeup lægger sig pænere på huden og holder bedre,” Kathrine, 36 år.

”Jeg har fået en blød og ensartet hud. Man kan mærke, den virker og har en eksfolierende effekt,” Maria, 33 år.

”Min hud virker mere frisk, end den har været længe, og det kan man da ikke andet end at være helt glad ved,” Heidi, 31 år.

”Jeg synes cremen har en god konsistens, den trænger hurtigt ind, er fugtgivende og dufter dejligt. Jeg følte, at min hud blev blød og lækker,” Nana, 30 år.

”Min hud er blevet meget mere ensartet i hudtonen og strukturen. Jeg har taget et før- og efter-billede, og der er markant forskel på, hvordan min hud ser ud på de to billeder,” Karina, 38 år.

”Jeg har længe haft en tør plet på min ene kind. Efter 2-3 dage var den helt væk og har ellers prøvet alt muligt uden effekt,” Anja, 38 år.

Køb med rabat

Vil du også prøve Avène Ysthéal INTENSE? Fra den 20. september 2017 til den 11. december 2017 kan du på Webapoteket.dk købe cremen med 20 % rabat. Se mere og shop her.

Resultaterne af Costume-testen

7 ud af 10 Costume-læsere synes, cremen har fremhævet deres naturlige glød.

6 ud af 10 synes, deres hud blev mere jævn og ensartet.

7 ud af 10 mener, deres hud har fået en finere struktur.

6 ud af 10 synes, cremen har været med til at udviske fine linjer i huden.

Effektiv skønhedspleje fra apoteket

Hemmeligheden bag en strålende, ensartet og ungdommelig hud er aktive ingredienser, der peeler hudens overflade og fremmer cellefornyelsen, så huden fremstår mere glat og strålende.

Studier viser, at otte ugers brug af Avène Ysthéal INTENSE virker lige så effektivt som tre behandlinger med kemisk peeling hos en dermatolog*.

Cremen anvendes om aftenen på ansigt, hals og udskæring efter afrensning. Du kan bruge Avène Ysthéal INTENSE som en kur 2-3 gange årligt, når din hud trænger til ekstra forkælelse – for eksempel her efter sommeren eller i den triste vinterperiode.

Avène Ysthéal INTENSE indeholder desuden vand fra kilden i Avène i Frankrig. Termalkildevandet er kendt for sine beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Sådan testede vi

45 Costume-læsere brugte i perioden 12. september 2017 til 3. oktober 2017 cremen Avène Ysthèal INTENSE og udfyldte efterfølgende et spørgeskema, hvor de fortalte om deres oplevelser med cremen. Undersøgelsen er lavet af Benjamin Media i samarbejde med Eau Thermale Avène**/Pierre Fabre.

*Sammenlignet med peeling hos en dermatolog med tre behandlinger med henholdsvis 20%, 50% og 70% glykolsyre med 3 ugers mellemrum.