© costume.dk

Daniela fra Complete Me: Se min skønhedsdagbog

Daniela Fraser fra spa-klinikken Complete Me har delt sin uge med dig. Læs med, når hun fortæller om behandlinger, rejser til Stockholm og bogudgivelser

Mandag

Hos spa-klinikken Complete Me, der ligger i Badstuestræde i København, møder du som kunde ro, fred, velvære og en masse skønne behandlinger. Men hvordan ser en arbejdsuge ud i skønhedens tegn for indehaveren af klinikken, Daniela Fraser. Læs med i Danielas dagbog, hvor hun fortæller om sommeraktuelle behandlinger, undervisningsrejser til Stockholm og bogreceptioner.

MANDAG:

Hvilken dejlig luksus at starte på en ny uge med en fridag. 2. pinsedag (24. maj, red.) vælger jeg at gøre noget rigtig godt for mig selv og lade energien op til resten af ugen, som bliver fuld af skønne programmer på dagsordenen.

I en lille times tid får min krop lov til at svæve i fri og vægtløs tilstand i Floatation-badet, som er fyldt med multi-velgørende Epsom-salte, opløst i dejlig varmt vand. Flotation er en anderledes spa oplevelse, som får dig til at koble fra og finde indre ro. Du ligger i kropstempereret, silkeblødt saltvand, hvor dine muskler afslappes, og du glider ind i Alpha-stadiet ligesom ved meditation. Det giver fysisk smertelindring, healende processer og velvære. Hjælper blandt andet på ryglidelser og gigt.

Min hud får en særlig skøn glød bagefter på grund af den øgede gennemstrømning i hele kroppen og de nu afspændte muskler.

Stress-hormoner og affaldsstoffer udrenses, mens min samvittighed styrkes, for det er jo yderst vigtigt at gøre noget godt for sig selv, også når man skal have overskud til at gøre noget godt for andre. Jeg lover straks min krop at jeg vil ”hoppe i baljen” igen allerede i næste uge.

Tirsdag

TIRSDAG:

Tirsdag morgen vækker mit særlige og blide vækkeur mig med stigende dagslyspære og fuglekvidder. Alligevel er det i dag slet ikke en rar opvågning, for klokken er kun 04.15. Ingen tid til snooze, jeg skal nå et morgenfly til Stockholm klokken 06.40.

Jeg synes selv, at jeg er smart at sige nej tak til de lokkende taxa-chauffører i Arlanda lufthavn, for jeg vil hellere tage ekspres-toget ind til City på 20 min. Dog da jeg ankommer til endestationen, er der en laaang kø af mennesker, der ligesom jeg også vil have en lille taxatur herfra, og der er ingen ledige vogne.

Foran mig stod to langbenede piger iført en masse bar hud, som prøvede at charme sig forrest i køen. Dog var der ingen, som forbarmede sig over dem, især ikke da de havde meget dybe stemmer og muskuløse arme. Da gik det op for mig, at de slet ikke var damer.

Klokken 9.00 præcis ankommer jeg til Visage hudplejeklinik, hvor en masse svenske kosmetologer venter på mig. De er i dag mine kursister, og jeg skal introducere dem for en helt ny verden af biodynamisk hudpleje og behandling. Efter tre timers intensiv teori (på svenska) har jeg lært dem meget om Jurlique, og de har lært mig (alt for) mange nye fagudtryk på svensk.

Jeg elsker at undervise, og jeg er glad for min selvopfundne titel som 'landstræner' i Jurlique, og måske jeg snart kan udvide min titel til 'nordisk træner'?

Onsdag

ONSDAG:

Onsdag morgen møder jeg 15 minutter tidligere på arbejde for at hjælpe min kollega Henrik Daniel med at åbne Complete Me. Til gengæld får jeg så den privilegerede gentjeneste at få lagt min makeup. Selvom vi begge arbejder rimelig ensartet og ud fra samme grundpricipper, er det alligevel sjovt med en anelse anderledes og personlig hånd, som giver et andet udtryk, end når jeg selv 'tager mit ansigt på'.

Hver morgen (undtagen søndag) bliver jeg stadig og altid glædeligt overrasket og taknemlig over opfindelsen af korrigerende makeup. Det er jo en fantastisk ting at se på sit spejlbilledet med kun 10-15 minutters mellemrum - først ligner det noget, man ikke ville være bekendt at vise frem offentligt, og bagefter er det en bedre og optimeret udgave af sig selv, som mirakuløst synes at være langt mere tilfredsstillende at se på. Tak, tak, tak.

Nu er jeg klar til at modtage min første kunde, en vordende brud, som har booket tid til ansigtsbehandling, manicure til sig selv og sin mor, samt en prøvemakeup til selve bryllupsdagen.

Torsdag

TORSDAG:

En af Complete Me's nye behandlinger er Body candle massage (og den behandling skal jeg udføre to gange i dag). Vi har fremstillet et specielt aromalys til denne massage, som udelukkende består af rene planteolier med sansevækkende, æteriske aroma-olier (Complete Me Body candle blev endda nomineret i Danish Beauty Award 2010).

Udover det altid stemningsgivende levende lys afgiver Body candle en dejlig duft, når det tændes. Efter cirka 10 minutter smelter olierne sammen til en perfekt flydende og varm kropsolie, som er lige til at smøre sig ind i. Alle olierne plejer og behandler - især tør hud - og er samtidig super velegnet til en forkælende kropsmassage.

Sommeraktuelle behandlinger, som efterspørges lige nu, er blandt andet pedicure-behandlingen Oh my Feet for at klargøre tæerne til sommerens sandaler, samt en masse hårfjerning på ben med varm voks, så der snart kan vises mere bar hud. En anden behandling, som især bookes nu, er vores egen Behind You, som går ud på at forskønne bagdel og lår med dybdegående bindevævsmassage ved hjælp af en særlig sugekop.

Mange kunder sender deres kæreste ind til os for at få en afspændende massage. Har man derimod selv lyst til at give sin kæreste en forkælende massage, kan man lære at give massage med en af vores behandlere, som sammen med kæresten guider og finder ud af, hvilke zoner der har størst behov for afspænding. Oftest er det den stakkels belastede ryg eller også er en god omgang fodmassage et populært ønske.

Vi lærer fra os med nogle enkle og simple massagegreb, som alle kan lære og blive gode til at udføre på sin partner. På billedet er det Nickolai, som er en dygtig og koncentreret elev, som gør sig meget umage med at få det korrekte rygmassage-tag på sin kæreste Nin. Hun tilkendegav da også flere gange (efter de første 30-40 minutter), at nu var hans hænder ved at føles mere selvsikre og professionelle. Tillykke Nin, du har nu mange gange forkælende massage i vente fremover.

Fredag

FREDAG:

Fredagen var dagen, hvor bogen Da Sex and the City ændrede verden, udkom. Bogen er skrevet af journalist og filmanmelder Iben Albinus. Jeg tog, som den sande dedikerede SATC-fan jeg er, hen til cocktailbaren Ruby’s for at ønske forfatteren tillykke med bogudgivelsen. Iben kvitterede med tak og en signering af bogen til mig. Fordi mange af Complete Me's kunder også er Sex and the City-fans og heller ikke kan få nok af de fire inspirerende rollemodeller fra New York, vil vi også tilbyde bogen til salg i vores Shop.completeme.dk. Bartenderne på Ruby’s serverede naturligvis de uundgåelige coctails Cosmo’s a la Carrie & co, som jeg meget bekvemt bilder mig ind er lidt sunde, da drikken jo indeholder en masse gode vitaminer fra tranebær-juicen (right?). Min gode kollega Henrik Daniel var dog uenig med mig i denne påstand og fik sig i stedet for en Virgin-udgave (what the heaven, det er jo fredag). Jeg skal selvfølgelig også se filmen meget snart. Datoen er fastlagt sammen med 12 veninder, hvor tøj-koden er 'dine mest lækre Sex and the City-sko', fordi vi har bestilt pladser i Imperial (største lærred og detalje-visning) på 17. række midtfor (sofarækken), hvor vi kan stritte med benene (skoene). Mon ikke vi efter filmen går videre for at indtage lidt vitaminrigt tranebær-juice?