Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

ansigtscreme © ZAra

Den bedste ansigtscreme til under 100 kroner

En ansigtscreme er nok det produkt, de fleste af os bruger. Vil du have en, som ikke vælter budgettet, giver vi vores bedste bud her.

For nogle består de daglige hudplejerutiner af utallige renseritualer og et væld af produkter – fra toner og serum til ansigtscreme og natmasker – men de hører nok ikke flertallet til.

I en travl hverdag hælder de fleste nok mere til ansigtsvask og en pålidelig ansigtscreme. De fås i alle prisklasser, men søger du en god og prisvenlig variant, er disse fem virkelig gode bud – og nogle til under 100 kroner.

product_v1_x4-4
1 / 5

Tør hud

Weledas Skinfood er en evigaktuel og yderst prisvenlig klassiker, da dens nærende tekstur og fugtende ingredienser gang på gang fremhæves som en favorit hos makeupartister og stjerner som Victoria Beckham. Skinfood er til den fede side og derfor perfekt til dig med tørstig hud.

WELEDA
Skin food
69 kr.

12312810-1504872051726078
2 / 5

For nogle skal dagcremen være fed, imens andre foretrækker den lettere variant, særligt hvis huden har tendens til at fedte og blive tilstoppet. Er sidstnævnte også din udfordring, er Avènes ultralette creme et godt bud på en let, men fugtende dagcreme.

AVÈNE
Hydrance light
175 kr.

ACO_Sensitive-Balance_Face-Cream_Tube-1-1
3 / 5

Sensitiv hud

Er din hud meget sart og bliver nemt irriteret, bør du prøve svenske Aco. De har en hel serie udviklet med fokus på sart hud, og med deres dagcreme får du meget mild pleje for pengene.

ACO
Sensitive balance face cream
150 kr.

product_v1_x4-5
4 / 5

Pigmentpletter?

Døjer du med pigmentpletter og solskader, så prøv at sætte ind med mere aktiv hudpleje, som for eksempel denne dagcreme med indhold af C-vitamin. C-vitamin styrker huden og hjælper til at mindske synligheden af pigmentpletter. Kombinér gerne med solbeskyttelse i dagtimerne, så du samtidigt forebygger fremtidige solskader.

THE ORDINARY
Vitamin c suspension 23%+ ha spheres 2%
55 kr.

product_v1_x4-6
5 / 5

Perfekt under makeuppen

Leder du efter en creme, der fugter, ikke irriterer, og som er perfekt under makeuppen, er kultcremen fra franske Embryolisse et af de bedste og mest pålidelige valg. Den svigter aldrig og har en konsistens, som føles dejligt nærende, samtidigt med at den hurtigt absorberes, hvorfor den er det perfekte fugtende match under enhver type makeup.

EMBRYOLISSE
Lait creme concentre
95 kr.