Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hyaluronsyre i hudpleje © Wenn.com

Den eneste ingrediens, der gør noget godt for alle hudtyper

Hudpleje er individuelt – med undtagelse af denne ingrediens, som virker på alle de forskellige hudtyper. Her er det produkt, du skal gå efter

Alle har forskellig hud og derfor er den hudpleje, der virker for din veninde, ikke nødvendigvis det bedste valg for dig. Dog findes der én ingrediens, som vil styrke og få det bedste frem i enhver hudtype: Hyaluronsyre.

Hualuronsyre er særligt fugtgivende på grund af syrens evne til at binde vand i huden. Den kan binde op til 1.000 gange sin egen vægt, hvilket betyder, at hyaluronsyre både hjælper din hud med at suge fugt til sig og holde på det, så de små tørre linjer fyldes ud, og huden efterlades blød og smidig.

Giver øjeblikkelig effekt

Hyaluronsyre har desuden den ret unikke egenskab, at effekten kan ses lige så snart, du smører det på huden. Derfor bliver pleje med hyaluronsyre også kaldt for red carpet-produkter, da de ofte bliver brugt af stjernerne umiddelbart inden en stor event.

Hyaluronsyre er derfor værd at kigge efter, når du skal vælge produkter, da det både giver øjeblikkelig effekt på hudens overflade, og samtidig plejer i hudens dybere lag, så du kan mærke en markant forskel efter 14 dages brug.

De fleste hyaluronsyre-produkter kommer i form af sheetmasker, serummer eller cremer, og vi har vi samlet det bedste bud til dig, som vil prøve den forskønnende ingrediens på egen hud.

Masker og cremer med hualuronsyre

Day cream, Swiss Clinic 595 kr.

Du kan lige nu få 5 numre af Costume + Day cream fra Swiss Clinic for 199 kr. – du sparer 745 kroner! Se det gode tilbud her.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev