Vil du gerne slippe for urenheder eksem og rødmen, så skal du begynde at bruge mælkesyrebakterier
© Vogue og Creativecommons.org

Derfor er mælkesyrebakterier vejen til smuk hud

Mælkesyrebakterier er et af de hotteste ord inden for hudpleje – og med god grund! Læs alle fordelene ved den hudvenlige bakterie her

Mælkesyrebakterier lyder umiddelbart ikke som noget, man har lyst til at smøre i hovedet, men faktisk er bakterierne en af de ingredienser, som lige nu står øverst på mange hudkyndiges ønskeliste.

Man har længe vidst, at mælkesyrebakterier, som blandt andet findes i yoghurt, har en gavnlig effekt på en irriteret mave og inflammation i tarmene, men nu viser det sig, at sunde tarme også er vejen til en smukkere hud.

Nyere studier har nemlig påvist en sammenhæng mellem bedringen af hudlidelser såsom eksem, akne ogrosaceaog indtagelsen af mælkesyrebakterier.

Derfor kan indtagelsen af mælkesyrebakterier, som vil forbedre din fordøjelse og afhjælpe de inflammatoriske tilstande, der skaber hudproblemer, give dig en smukkere og mere afbalanceret hud.

Psst ... Læs her, hvorfor yoghurt også er godt for dig, der ønsker en slankere figur

Man er også begyndt at opdage samme beroligende effekt på huden fra de smørbare mælkesyrebakterier, og derfor har en række skønhedsmærker lanceret produkter med mælkesyrebakterier i.

Vil du gerne prøve mælkesyrebakteriernes virkning på egen hud, kan du vælge en helt lavpraktisk metode, hvor du simpelthen bare smører en fed yoghurt i ansigtet, der skylles af igen som en ansigtsmaske.

Er du interesseret i at indføre mælkesyrebakterier som en fast del af dine daglige hudplejerutiner, vil nedenstående produkter være et godt sted at starte på vejen mod en mere afbalanceret hud.