Derfor skal du kende isterning-tricket

Verden over er kvinder begyndt at køre en isterning hen over ansigtet: Det lyder måske tosset, men fordelene for din hud er mange

Længe har det været kendt, at et af Kate Moss' yndlings tricks er at stikke hovedet i en spand med isvand– især hvis hun vil skjule nattens festligheder.

Nu er kvinder verden over, og undertegnede, begyndt at efterfølge dette trick, men på en langt simplere måde. Resultatet giver glødende hud, mindre hævelse, mindre porer, renere hud og et synligt løft til ansigtet.

Sådan gør du

Tag en isterning, og læg den ind i et klæde. Lad isklumpen smelte en anelse igennem stoffet, og kør den derefter hen over din rensede ansigtshud.

Brug aldrig isterningen direkte på din bare hud, men hav altid et klæde imellem hud og isterning.

Fordelen ved isterningtricket er, at kulden dræner din hud for væske, så ansigtet øjeblikkeligt bliver strammet op, og huden bliver glødende.

Dernæst får kulden også porer og blodkar til at trække sig sammen, hvilket giver synligt mindre porer og rødmen i huden.

Ligeledes skulle kulden også have en bakteriedræbende effekt, så har du en begyndende urenhed, så hold da isterningen på urenheden, hvilket vil mindske dens betændelsestilstand og hævelse.

De fleste foretrækker at køre isterningen hen over ansigtet om morgenen, fordi der er man ofte lidt (eller meget) hævet i ansigtet. Du kan også gøre det inden en fest, hvor du gerne vil se ekstra frisk ud.

Vil du kombinere isterningen med lidt antioxidanter, kan du lave isterninger af nedkølet grøn te.

Således får du både givet huden et skud kulde samt gavnende antioxidanter på en og samme tid – smart.

Husk at afslutte med masser af fugt, hvor du med fordel kan bruge et eller flere af disse produkter.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!