Dette ene produkt gør både hud og hår klar til sommer

Blød hud, smuk glød og shiny lokker. Her er den luksuriøse tørolie, der kan det hele.

Ovenpå en lang vinter kan både krop og hår trænge til lidt ekstra hjælp for at blive klar til de dejlige sommermåneder, der venter forude. Heldigvis findes der en simpel, men effektiv måde at gøre det på. Du kan nemlig komme langt ved at tilføje de nærende dråber fra dette multifunktionelle produkt til din daglige rutine.

Forkælelse fra top til tå

Flere og flere har opdaget olies givende effekt på huden i ansigtet. Døjer du med tørhed, eller kan du bare godt lide et glødende look, kan et par dråber lækre botaniske olier i din dagcreme gøre underværker. Men der er ingen grund til at stoppe her.

Med Huile Prodigieuse-serien har det franske beautybrand NUXE skabt en luksuriøs tørolie, som du kan bruge både i ansigtet, på kroppen – og i endda i dit hår.

Produktet er en lækker sammensætning af fugtende og reparerende ingredienser, der gør olien egnet til alt lige fra hudpleje til en nem og nærende hårmaske. Samtidig er den hurtigt absorberende, så den ikke fedter på huden.

© NUXE

Tip
Ud over originalen byder Huile Prodigieuse-serien blandt andet også på en Gold-version, der med sine perleagtige partikler praktisk talt er sommerglød på flaske. Brug den til at skabe et smukt shine i dit hår til festlige lejligheder, til contouring på kravebenene eller til at give arme og ben lidt ekstra glow før strandturen.

© NUXE