The ordinary
© Anna Stokland

Dette produkt til kun 70 kroner er gået viralt på TikTok

TikTok-videoen viser tydeligt produktets effekt på urenheder, og måske har du det allerede derhjemme – på kun fire år har mærket bag opnået kultstatus takket være utallige anbefalinger.

Antallet af brugere på den online platform TikTok går kun én vej: opad. Det, der startede som et sted med videoer af dansende unge mennesker, er nu en videoplatform, hvor mange forskellige interesser dyrkes, herunder skønhed. Vi har før fortalt om det 15 år gamle og næsten glemte mærke, der på grund af en TikTok-anbefaling pludseligt blev revet ned fra hylderne i USA.

En anbefaling på TikTok kan dermed mærkes på efterspørgslen ude i den virkelige verden, hvilket også er tilfældet med dette produkt til 70 kroner, som netop er gået viralt på TikTok.

Et online hit

På bare 48 timer gik The Ordinarys produkt AHA 30% + BHA 2% peeling solution viralt, efter at TikTok-brugeren Kaelyn White lagde en video op omkring produktets effekt. AHA 30% + BHA 2% peeling solution er, som navnet afslører, et peeling-produkt, der i Kaelyn Whites tilfælde hjalp på hendes urene hud. Det har produktet formentligt gjort ved at peele det øvre hudlag fri af døde og tilstoppende hudceller.

Ifølge Kaelyns video har det haft en markant effekt på hendes urenheder – huden så meget renere og mere ensartet ud efter brug, hvorfor hun netop også i videoen skriver, at hvis man vil have ren hud, så skal man prøve The Ordinarys produkt.

Videoen har nu over 639.800 likes, og ifølge The Ordinary kan videoens popularitet også aflæses på salgstallene for det anbefalede produkt. I de første to uger efter videoen var gået viralt, blev produktet købt over 52.000 gange.

Det rødbedefarvede peeling-maske er, ligesom The Ordinarys andre produkter, lavet med en effektiv blanding af ingredienser, i dette tilfælde blandt andet hyaluronsyre og salicsylsyre til en pris på bare 70 kroner.

Vil du selv prøve, skal den peelende blanding bruges om aftenen på afrenset hud, hvor den skal virke i op til ti minutter, inden den renses af. Da produktet er ret skrapt, må det højst bruges to gange ugentligt, og du bør altid følge op med beroligende fugt.