© Anna Stokland

Dette skønhedsprodukt bliver solgt hvert 20. sekund

Er dette hemmeligheden bag de franske kvinders smukke glød og naturlige skønhed?

Vi har længe kigget misundeligt efter de franske kvinder, der virkelig mestrer det naturlige, cool look. Især har de en evne til at få deres hud til at se velplejet ud – næsten uden at bruge makeup.

Men det er ikke avancerende skønhedsbehandlinger, der hjælper de franske kvinder på vej.

Skønhed fra apoteket

Måske er en af forklaringerne, at de franske kvinder er vilde med et helt specielt hudplejeprodukt – i Frankrig bliver der nemlig langet en flaske Avène Termalkildevand over apotekerdisken hvert 20. sekund. Det svarer til cirka 2 millioner flasker om året.

Du kender måske allerede Termalkildevandet, som også er populært herhjemme. Det er kendt for sine fugtgivende og beroligende egenskaber, og der er mange nemme måder, du kan bruge det på i din skønhedsrutine.

© Eau Thermale Avène

Kilden i Avène

Termalkildevandet er faktisk startet som regnvand, der filtreres ned gennem jorden i 50 år, hvorefter det pumpes op fra undergrunden. Det er den helt specielle sammensætning af undergrunden i området ved Avène i Sydfrankrig, som giver Termalkildevandet sine unikke egenskaber.

Når du tager din Avène Termalkildevand på spray i brug, er det derfor også første gang i mere end 50 år, at kildevandet kommer i direkte kontakt med luft.

Termalkildevandet, der kommer direkte fra kilden, har i mange år været brugt på kurbadet i Avène til at behandle eksem og andre hudproblemer. Det har en neutral pH værdi og har som det eneste Termalkildevand et meget lavt saltindhold, så huden ikke udtørres eller irriteres. Sprayen indeholder kun Termalkildevand – intet andet, som fx duftstoffer eller farve.

© Eau Thermale Avène

Genvejen til smuk hud

Den klassiske måde at bruge Avène Termalkildevand i din skønhedsrutine er efter rens eller lige, når du står ud af badet og har duppet dig tør, hvor din hud er ekstra modtagelig. Fortsæt derefter med din normale skønhedsrutine med fx en fugtgivende serum og dagcreme.

Tag også Termalkildevandet med i håndtasken og frisk op i løbet af dagen. Især her i sommermånederne er det utrolig lækkert med et pust, der fugter og beroliger huden.

Hvis du på job eller studie sidder mange timer foran computeren, er Termalkildevandet også et lækkert musthave til skrivebordet. Også på flyveturen kan Termalkildevandet modvirke effekten af den meget tørre luft i kabinen.

Hvis du her i sommermånederne har fået lidt for meget sol, kan vandet også bruges til at berolige huden. Prøv også sprayen efter du har barberet dine ben – det forebygger røde knopper.

© Eau Thermale Avène

Termalkildevandet er i alle hudplejeprodukterne fra Avène. En enkel hudplejerutine kunne bestå af Termalkildevand, fugtgivende serum og fugtgivende og beskyttende ansigtscreme.

Så gør som de franske kvinder og sving forbi dit lokale apotek for at shoppe en flaske af Termalkildevandet fra Avène.

Få flere gode råd om hudpleje på eau-thermale-avene.dk