© Unsplash

Er du hoppet med på kollagen-bølgen? Her er 3 grunde til at gøre det

Den enorme kollagenpulver-trend er formentlig ikke gået din næse forbi – og alle disse ting peger på, at den er kommet for at blive.

I noget tid har collagen været her, dér og allevegne. Hvis du ikke har læst om det eller hørt andre tale om det, er du formentlig stødt på det gennem en influencer, som ivrigt har fortalt om, hvorfor hun glædeligt indtager det i pulverform hver eneste dag.

Men hvorfor er der så meget hype omkring den specielle ingrediens? Hvad er det, der gør, at kendisser som Christiane Schaumburg-Müller og Mascha Vang sværger til det, og hvorfor skulle du selv tage det? Her får du tre gode grunde til, hvorfor kollagen egentlig er ret smart.

1. Du behandler og plejer både krop og ansigt på én gang

Kort fortalt er kollagen en vigtig byggesten, når det kommer til hud, sener og knogler. Desværre sker der dét, at vores egen naturlige kollagenproduktion falder drastisk med alderen, og det er blandt andet derfor, huden mister sin elasticitet, og vi får rynker.

Derfor er det smart at give huden dét, som den naturligt mister – og på den måde både behandle og forebygge rynker og appelsinhud. Det særlige ved at indtage kollagenpulver er altså også, at du plejer huden over det hele og vil kunne mærke en forskel i både ansigtet, på halsen, lår, baller og så videre.

Kollagenpulveret i The Solution™ er et unikt patenteret kollagen, som i solide studier har vist sig at bidrage til øget spændstighed og elasticitet i huden, give glattere hud med færre dybe rynker og bidrage til at reducere appelsinhud.

2. Det tager cirka 1 minut af din dag

Der findes mange smarte skønhedstrends, som kan bidrage til pænere hud og mere glød. Nogen er dog langt mere besværlige end andre, hvor det kræver en hel del tid, energi og ritualer.

Det smarte ved smagsneutralt kollagenpulver er, at du bruger omkring 1 minut af din morgen på at tage det. Du blander det helt simpelt op i et glas vand, i juice, en kop kaffe eller i din yoghurt, som du alligevel ville indtage, og så har du startet dagen ud med at gøre noget godt for dig selv og din hud. Så uanset om du har en travl hverdag på grund af børn, karriere eller andet, er det altså en rutine, som de fleste kan forholde sig til.

I en pakke af The Solution Beauty Kollagen™ får du 28 dagsdoser med kollagenpeptider uden smag eller lugt, som nemt kan blandes op i din morgenmad eller i din kaffe.