© Comme Deux & Ericka Jane

Ericka Jane: Det betyder skønhed for mig

Den 23-årige sangerinde Ericka Jane er udover at være aktuel med en ny single også ansigt for beauty brandet Comme Deux. Vi har snakket med hende om musik og skønhed

Musiker Ericka Jane slog igennem med singlerne “Favorite Lie” og “Bad Like You”. Nu er hun klar med en ny single, der viser en helt ny side af sangerinden. Samtidig er hun ansigt for beauty brandet Comme Deux’s nyeste kampagne, som hun selv har været med til at skabe. Vi tog en snak med hende om musik, inspiration og forholdet til skønhed for at komme lidt mere ind på livet af den karismatiske popsangerinde.

Hvordan adskiller din nye single sig fra de tidligere?

"Min nye single Better Off skiller sig meget ud fra mine tidligere udgivelser, fordi man kommer mere ind på mig som person og musiker. Better Off meget mere følsom og sørgelig end det, jeg tidligere har lavet, selvom den stadig er lidt up beat. Det er jo en ærlig følelse at opleve et break up. På den måde er jeg også kommet meget mere i kontakt med mine egne følelser, mens jeg har skrevet sangen. Så jeg har en virkelig god mavefornemmelse omkring den!"

Ericka Jane er aktuel med singlen Better Off, der viser en mere følsom side af sangerinden, end hvad hun ellers er kendt for. Lyt til singlen på Spotify her.

© Comme Deux & Ericka Jane

Hvem ser du op til?

"Jeg hører mest selv mest pop, og har altid set op til kvindelige artister som Rihanna, Beyoncé og Britney Spears. Dem er jeg vokset op med, så det har selvfølgelig haft en indflydelse. Jeg har altid været draget af deres selvsikkerhed og dramatiske optrædener. Nu, hvor jeg er blevet ældre, ved jeg jo godt, jeg ikke skal være som dem. Jeg skal være min egen, og det jeg synes jeg også, jeg er."

Hvad er skønhed for dig?

"For mig er skønhed tæt forbundet med selvtillid. Selvsikkerhed er vildt sexet. Det handler også om at være i kontakt med sig selv og omfavne sine følelser, for følelser er virkelig smukke. Jeg føler mig allermest skøn, når jeg hviler i mig selv og er glad."

Hvorfor sagde du ja til samarbejdet med Comme Deux?

"DaComme Deux rakte ud efter mig til deres nye kampagne, var jeg på, fordi de netop gik meget op i, at jeg skulle være mig selv hele vejen igennem. Derfor er det også mig selv, der har stylet billederne. Så it’s all me, baby. Og så er det som om, deres nye #powernap maske er lavet til mig. Jeg er totalt B-menneske og kommer derfor ofte til at stå sent op. Der er det rart med en maske, man skal have på, når man sover. Så kan jeg kan fjerne den del af min morgenrutine, hvis jeg for eksempel skal til et tidligt morgenmøde og ikke skal bekymre mig om, om jeg har puffy eller tør hud. "

Ericka med den nye #powernap maske fra Comme Deux – en ansigtsmaske der virker, mens du sover. Så kan du vågne velplejet hud, hvor din makeup vil sidde bedre og længere, da huden vil være helt fugtmættet.

© Comme Deux & Ericka Jane

Hvordan kobler du af i en travl hverdag?

"Da jeg var yngre, skulle der hele tiden ske noget og være masser af aftaler i kalenderen. Men jeg har fundet ud af, at det er rart at kunne være alene. Så når jeg skal koble af, går jeg hjem, sætter noget musik på og prøver tøj eller forkæler mig selv med hudpleje. Det er vigtigt at være tilpas i sit eget selskab – se en fed serie eller film alene, eller bare ligge og høre noget musik og tænke for sig selv. Alt behøver ikke være en samtale."

Hvad kan du ikke leve uden i toilettasken?

"Mine favoritter ændrer sig altid, men lige for tiden sværger jeg til bronzer. Her ovenpå vinteren, hvor man godt kan være lidt bleg, giver en god bronzer lidt ekstra glød og friskhed. Eyeliner er også en fast del af min toilettaske, for jeg er en sucker for en god cat eye."

Hvad vender du altid tilbage til i din garderobe?

"Når jeg ikke ved, hvad jeg skal have på, finder jeg mine knælange latexstøvler frem. De kan virkelig pifte alt op! Selv en oversize t-shirt ser sej med dem på. Og så har jeg alt for mange jakker. Hvor jakker for nogle bare er overtøj, er jakken for mig hundrede procent en del af mit outfit. Så jeg vil nødig tage den af, selvom jeg er indenfor."

© Comme Deux & Ericka Jane

Masken #powernap fra Comme Deux indeholder blandt andet ingredienser som prickley pear og propanediol, der fugter din hud og styrker og opbygger dens naturlige barriere, hvilket mindsker hudens væsketab i løbet af natten og sikrer, at din makeup sidder bedre dagen after.

Samtidig er ingredienserne med til at gøre maskens tekstur ultrablød og nem at påføre. Og vil du ikke sove med den, men blot have en instant hydrering, virker masken også på bare 20 minutter på ren og tør hud.

Se første video i serien Comme Deux Club Talks herunder for at høre mere om Ericka Janes musik og hendes tanker bag.