Cara Delevingne avene hudpleje
© Wenn.com

Få hudeksperten hjem i stuen

Eksem, uren eller sart hud? Takket være et nyt tiltag behøver du ikke længere at forlade hjemmet for at få personlig hjælp til din hud

I en tid, hvor covid-19 dominerer vores nyhedsstrøm og hverdag, kan alle andre småskavanker virke underordnede. Men har du problemer med huden, behøver du ikke at vente på en løsning, da her er masser af digital hjælp at hente. Senest har hudgiganten Pierre Fabre tilsluttet sig rækken af brands, som tilbyder personlig og professionel vejledning på afstand.

Pierre Fabre huser hudvenlige mærker som Avène og A-derma, hvis produkter normalt er at finde på apoteket, hvor du også kan få råd og vejledning af de ansatte til særlige hududfordringer såsom eksem eller sart hud. Men i disse dage har landets apoteker mere end rigeligt at se til, og derfor har Pierre Fabre nu lanceret nyt digitalt tiltag, der lader eksperten komme hjem til dig med et enkelt tryk.

Dinhud.pierre-fabre.dk kan du stille alle de spørgsmål, du måtte have omkring din eller familiemedlemmers hud, og så vil Pierre Fabres hudeksperter vende tilbage med svar hurtigst muligt.

Her er desuden også mulighed for at vedhæfte billeder af den pågældende hudgene, så du er sikker på at få den bedst mulige hjælp til netop din udfordring.

Har du brug for hjælp, er den derfor kun et par klik væk, da eksperterne sidder klar alle hverdage mellem klokken 9 og 16. Besøg hjemmesiden her, eller scan QR-koden, som du finder på apoteket ved alle Pierre Fabres produkter.