Hud som karlie kloss med massage og is
© Wenn.com

Få hud som Karlie Kloss på kun 15 minutter

Den smukke model afslører sine bedste tricks til at få en strålende hud – og de er både gratis og nemme at kopiere

Karlie Kloss er ikke kun kendt for sine veldrejede former og gode energi, men også for sin smukke hud. Karlie Kloss kan takke hud-guruen Georgia Louise for sin smukke hud, for det er nemlig hende, supermodellen ringer til, når huden skal stråle på catwalken.

Heldigvis for os har Georgia Louise delt de fem tricks, som giver Karlie Kloss den smukkeste hud i en ny Youtube-video, og de er både prisvenlige, nemme at kopiere og tager under 15 minutter.

Psst ... Læs også, hvad der giver Victoria Beckham smuk hud

Is på

Som vi også før har skrevet om, er isklumper virkelig en af de mest forskønnende – og gratis – genveje til smuk hud. Karlie Kloss fylder derfor håndvasken med iskoldt vand og isklumper, som hun sprøjter på ansigtet i 20 sekunder eller dypper hele ansigtet i. Det kolde vand opstrammer huden, lukker porerne og giver en frisk teint.

Masker

Dernæst skal der en maske på huden, og ifølge Georgia Louise skal det helst være en cremet maske, som fugter og lysner. Hun anbefaler masken Botanicals brighten mask fra Herbivore, som endnu ikke fås i Danmark, men kan købes på udenlandske hjemmesider.

Massage

Fordel omkring en møntstørrelse af din fugtende crememaske i hænderne, og varm produktet op mellem håndfladerne. Start med at massere produktet ind ved panden, og arbejd dig op imod hårgrænsen, stryg fingrene henover brynene, og placer hænderne under kindbenene og skud dem opad. Georgia Louise råder til, at man starter med at massere fra næsen og arbejder sig ud mod kinderne og bagefter gnider tommelfingrene fra den indre øjenkrog til den ydre, hvilket vil reducere eventuel hævelse.

Serum

Georgia Louise anbefaler, at man bruger et serum frem for en fugtighedscreme:

“Du skal helst ikke bruge pleje, der er for tungt under din makeup. Serum hjælper til at fugte, uden at føles for fedtet,” siger Georgia Louisa. Karlie Kloss påfører serummet ved at bruge en svensk teknik kaldet tapotement, hvor du let presser alle fingrene over ansigtet, hvilket skulle få plejen dybere ind i huden.

Mindsk hævelse

Igen skal der kulde til, fordi ved det sidste trin i Karlie Kloss' glødende plejerutine skal øjenområdet igen drænes for væske og hævelse. Det gøres ved at bruge en kold ske, som har ligget i fryseren inden brug. Kør den kolde ske frem og tilbage på de hævede poser under øjnene og på øjenlågene, hvilket dræner væske og hævelse.

Med disse fem tips kan du nu følge samme rutine som Karlie Kloss næste gang, huden skal være ekstra stålende og frisk at se på.