© Derrick Salters / Wenn.com

Få smuk hud – uden brug af cremer

Costume har testet to effektive metoder, som sikrer smuk, jævn og sund hud

Hvis du er fast læser af Costume, har du utvivlsomt setmasser af guides til gode cremer, serummer og andre produkter, som kan hjælpe dig med at opnå smuk og ensartet hud.

Dog er plejende produkter ikke eneste hjælpemiddel i jagten på en flot hud – du kan nemlig også pleje huden indefra.

Din hud afspejler din krops tilstand, og hvis du mangler mineraler og vitaminer, vil det blandt andet resultere i urenheder, et gråt skær, røde plamager og rynker, der titter frem lidt for tidligt. Hvis du derimod giver din krop det, den har brug for, vil din hud udstråle sundhed.

Vi har testet to effektive metoder, som giver smuk hud indefra.

1. Kosttilskud

I takt med kosttilskuds stigende popularitet, er der kommet flere og flere varianter på markedet. En af frontløberne er Vitaviva, og det er ikke uden grund.

Hvis du drømmer om smukkere hud, kan du med fordel gå efter mærkets 3 in 1 Beauty booster og gerne kombinere den med Wrinkes away. Sidstnævnte er ikke kun til rynker, men kan bruges af alle, da den indeholder naturlig kollagen og A-vitamin, som er medvirkende til at booste hudens tilstand og opretholde hudens spændstighed – en fordel, som du også kan finde i grøn te.

2. Beauty blend

Det er selvfølgelig vigtigt at spise varieret med henblik på at få opfyldt alle kroppens behov, men hvis du gerne vil skyde genvej, hvad angår skønhedsfremmende ingredienser, bør du overveje en beauty blend.

Et godt bud er Alchemys Beauty elixir, som er sammensat af superbærene goji, acai og Camu Camu, der er rige på antioxidanter og C-vitamin. Derudover indeholder blenden hvedegræs, baobab og ærteprotein, som beskytter kroppen og får hud, hår og negle tilbage i balance.