© Thomas Dahl

Find den rigtige solcreme, der både passer på dig og miljøet

Beskyt din hud, respektér verdenshavene

Sommeren nærmer sig – og det betyder solcreme. Faktisk er det et af de vigtigste hudplejeprodukter, hvis du vil holde din hud ung og smuk.

Men måske springer du solcremen over, fordi du synes, det er besværligt, fordi den fedter eller efterlader en hvid film på huden. Løsningen er at finde en solcreme, der passer præcis til dig og dit behov, og som har en let konsistens, ikke fedter og lægger sig usynligt og let på huden.

Så bliver det nemlig nemmere at huske solcremen både i hverdagen og på ferien.

Skin protect – Ocean respect

Måske kender du allerede det franske apotekermærke Eau Thermale Avène. Avène er særlig kendt for Avène Termalkildevand, der virker beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende på huden.

Bruger du solcremer fra Avène, beskytter du din hud samtidig med, at du gør en indsats for at passe på havmiljøet. Avène solcremer har bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse og er biologisk nedbrydelige. De indeholder ingen silikoner eller vandopløselige solfiltre. Derfor efterlader de et minimalt miljømæssigt aftryk.

Avène kalder det 'Skin protect – Ocean respect' og samarbejder med organisationen PUR PROJECT om beskyttelse af havenes koralrev. Så med Avène solcreme kan du gøre din egen lille indsats for at skade havmiljøet mindst muligt.

Læs mere om 'Skin protect – Ocean respect' og Avènes øko-ansvarlige tilgang til solbeskyttelse her.

1. Til storbyferien

Gå efter en let og lækker solcreme, der samtidig giver glød til ansigtet. I den nye solcreme Avène B-Protect SPF 50+ frigives de innovative mikroindkapslede pigmenter ved påføring og sikrer en smuk glød til ansigtet. Solcremen beskytter mod forureningspartikler og er så lille, at du kan tage den med i tasken og friske op i løbet af dagen.

2. Når du er aktiv i solen

Hvis du dyrker sport i solen har du brug for en creme, der ikke svedes af eller føles klistret på huden. Det får du med den nye Avène Sport Fluid SPF 50+, der er helt transparent og ikke-fedtende. Cremen har en ekstra let og forfriskende tekstur, absorberes med det samme og den er meget vandfast og svedresistent.

3. Til hverdagen

Gør det til en god vane at bruge solcreme i ansigtet som en del af din skønhedsrutine. Brug solcremen lige efter din dagcreme, inden du lægger makeup. Så får du det bedste og mest naturlige resultat. Gå efter en solcreme som Avène Sun Fluid SPF 50+, der har en let tekstur, er mat og ikke-fedtende – og ikke efterlader et hvidt skær på huden. Avène kalder konceptet 'Nude Skin Feel', og det dækker over fornemmelsen af ikke at have creme på, samtidig med at du er optimalt beskyttet. Cremen indeholder også antioxidanten Pre-tocopheryl, som beskytter huden mod frie radikaler.

4. Til håndtasken

Husk også en taskevariant af din yndlingssolcreme, så du kan friske op i løbet af dagen. Det er især vigtigt på steder som for eksempel overlæben, hvor solcremen bliver slidt af, når du drikker og spiser. Det samme gælder hænderne, der ligesom brystet er meget udsatte for solens stråler. Selv en vandfast solcreme bliver slidt af i løbet af dagen, hvor du vasker hænder mange gange med sæbe. Genopfrisk også solcremen inden du cykler hjem fra arbejde eller sætter dig ud i solen for måske at nyde en kop kaffe med veninderne.

5. Ekstra beskyttelse til de mindste

Har du børn, skal du også huske at passe godt på deres hud. Avène Sun Lotion Kids SPF50+ og Sun Spray Kids SPF50+ er meget beskyttende, meget vandfaste, uden parfume og er meget lette at fordele på huden. Hvis du tidligere har været irriteret over, at proppen til din solspray altid falder af i tasken, så har Avène løst problemet. På disse flasker er proppen nemlig en integreret del af selve sprayen, hvilket også sparer plast – til gavn for miljøet.

Fransk skønhedspleje fra Eau Thermale Avène

Alle produkterne fra Eau Thermale Avène er baseret på termalkildevand fra Avène-kilden i Frankrig. Hvert sekund bliver der solgt en flaske Avène Termalkildevand på verdensplan, og vandet bruges i alle hudplejeprodukterne fra Avène.

Takket være en optimal balance mellem sikkerhed, kvalitet og kosmetiske egenskaber, har Avène solbeskyttelse været nummer ét på de europæiske apoteker gennem de seneste 10 år.

Du finder Avène på apoteket.

Læs mere på Eau-thermale-avene.dk