Fire produkter til din skønhedssøvn

Costumes skønhedsredaktør, Anne Mønsted, giver dig fire produkter, som sikrer dig en smukkere hud, når du står op om morgenen

Beauty sleep © Vogue
1 / 5

Beauty sleep

Alle ved, at søvn er vigtigt og især for huden. Det er nemlig om natten, din hud reparerer sig selv for de skader, den har pådraget sig i løbet af dagen.

Giv den en hjælpende hånd med et af disse fire mirakler til din skønhedssøvn.

Mere udstråling
2 / 5

Mere udstråling

Skin Sleep fra Vichy er en let, rosa gel der forvandler sig til en balm, når du påfører den og masserer den ind i huden. I løbet af natten fugter den med hyaluronsyre og blødgør med abrikoskerneolie, så du vågner op med en friskere glød i kinderne og en fløjsblød hud.

Idéalia skin sleep, Vichy 239 kr. Kan købes på Apoteket.

En lille opstrammer
3 / 5

En lille opstrammer

Prøv Cliniques cremegelé, hvis du vil fremhæve dine smukke træk i ansigtet. Den opstrammer nemlig huden i ansigtet, på brystet og halsen med et lille løft samt forbedrer fugtniveauet. Indeholder ikke parfume, så kan tåles af alle.

Repairwear sculpting night cream, Clinique 615 kr.

Vitaminer til natten
4 / 5

Vitaminer til natten

Denne creme er proppet med vitaminer og mineraler, så du kan se mere veludhvilet ud. Den fjerner døde hudceller, giver næring og så har den afslappende aromaer i, som sender dig direkte i drømmeland. God til fedtet/kombineret hud da den er oliefri.

High-potency night-a-mins, Origins 370 kr.

Sleep
5 / 5

Sleep

Gør din nattesøvn endnu bedre med en sovemaske, som sikrer at du ikke vågner alt for tidligt af morgensolen.

Sovemaske, The Sleep Shirt 270 kr.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev