Forkælelse i rejsestørrelser

Lad dine full size produkter blive hjemme på hylden, når sommerferien kalder

© fashiongonerogue.com
1 / 11

Uanset om sommeren står på festival, sommerhus eller charterferie er det helt genialt med rejsestørrelser. Især hvis man næsten ikke kan lukke kufferten, og man stadig mangler to kjoler og tre par sko. Rejsestørrelser er den perfekte opfindelse, du undgår pladsmangel og samtidig forkæler du stadig din hud.

Se vores ti favoritter her.

Luksus på 1. klasse
2 / 11

Luksus på 1. klasse

Når man endelig har fri fra hverdagens stress og jag, findes der ikke noget bedre end at forkæle sin hud. Dette sæt fra Eve Lom er vitterligt flødeskum til krop og sjæl. Det er helt perfekt med et samlet sæt, så du undgår at stresse din hud, med en masse forskellige produkter, fra forskellige mærker.

Travel essentials, Eve Lom hos Magasin.dk 695 kr.

Modellernes favorit
3 / 11

Modellernes favorit

Det er vigtigt, at du bruger en mild makeupfjerner, da vores øjenomgivelser er utrolig sarte. Alle modeller og makeupartister sværger til dette vidunder, og nu kan det endelig købes som rejsestørrelse.

Créaline H20 100 ml, Bioderma hos Untoldsecretz 79 kr.

Hæld over
4 / 11

Hæld over

I stedet for at tage hele badeværelsesskabet med, kan man "hælde" sine full size produkter over i en gennemsigtig emballage. Disse fra Sephora er praktistiske, men samtidig ser de også flotte ud, når de står fremme på hotellets badeværelse.

Travel kit, Sephora 50 kr.

Forhandles kun i Sephora i Illum.

Sommer, sol og lækkert hår
5 / 11

Sommer, sol og lækkert hår

Uanset hvor end du befinder dig, skal det ikke forhindre dig i at håret ikke sidder perfekt. Et stylingjern i rejsestørrelse er en genial opfindelse til en kvinde på farten.

Go mini fashion styler, HH simonsen hos billigvoks.dk 399 kr.

Sunde spidser
6 / 11

Sunde spidser

Det er vigtigt at passe på sine spidser i solen. En hårolie er altid lækker, da den fugter, plejer, giver en masse næring og sikrer dig et silkeblødt resultat. MEN husk en olie tiltrækker solen, lad vær med at brug den før solbadning. Brug den i stedet sammen med din after sun.

Moroccanoil lght olie behandling til fint hår 25 ml, Moroccanoil hos nicehair.dk 125 kr.

Hold og fylde
7 / 11

Hold og fylde

God størrelse og nem og have med. Denne hårlak giver medium hold og godt med fylde til håret og samtidig har den varmebeskyttelse i.

Thickening hairspray 50 ml, Bumble and Bumble hos hair4all.dk 89 kr.

Luksus alle kan være med på
8 / 11

Luksus alle kan være med på

Alt hvad man har brug for i én pakke. Det er lækre produkter, de fleste kan være med på rent budgetmæssigt.

Kit til normal hud, Ren hos magasin.dk 99 kr.

Stjernevipper
9 / 11

Stjernevipper

Uanset hvad ferien står på, har man brug for en mascara. Når man skal ud og spise om aftenen, og bare gerne vil have pæne, lange og adskilte vipper. Eller hvis ferien byder på fest og farver, og vipperne bare skal have fuld gas. Denne lille fætter har svaret, den sørger både for længde, fylde og løft.

The real mascara, Benefit hos sephora.com 70 kr.

Glamour og beskyttelse
10 / 11

Glamour og beskyttelse

Når huden eksponeres for solen, sætter det sine spor, så husk derfor at beskyt dig. Denne solcreme til ansigtet fra Estée Lauder er god, fordi den giver en langtidsholdbar tan, med et jævnt og uimodståeligt resultat. Huden får den skønneste sommerglød og duften af sommer og strand forfører sanserne.

Bronze goddess suncreen spf 30 face 50 ml, Estée Lauder hos magasin.dk 240 kr.

Mild og plejende
11 / 11

Mild og plejende

Denne rensemælk er mild og plejende. Den er effektiv til at fjerne makeup og øjenmake-up, og så er den rig på antioxidanter. Den går ind og beskytter en sart hud, og indeholder ikke parfume. Super god, hvis man ikke orker en lang renserutine.

Acai cleansing milk rejsestørrelse 25 ml, Rudolph care hos Rudolphcare 85,00 kr.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev