The Hanacure: Ansigtsmasken, der overtager Instagram
© Instagram / @Drewbarrymore

Her er ansigtsmasken, der overtager Instagram

Instagram flyder over med billeder af unge piger med rynker. Det skyldes en særlig ansigtsmaske, som først gør dig 100 år ældre og derefter 10 år yngre

Ansigtsmaskens popularitet eksploderede, da Drew Barrymore lagde nedenstående billede op på Instagram. På billedet fremstår skuespillerinden med en maske, som mest af alt ligner udklædningen til en ny filmrolle, men egentlig er her tale om en plejende ansigtsmaske ved navn The Hanacure.

The Hanacure er en K-beautynyhed fra Koreas omfangsrige skønhedsunivers. Eftersigende gør masken dig først 100 år ældre og derefter 10 år yngre.

Ansigtsmaskens sjove udseende har gjort den populær på de sociale medier, hvor den blandt andet har fået sin helt egen Instagram-konto, som hylder dens resultater: Hanacure Effect.

Masken fungerer således, at den først får ansigtet til at trække sig sammen som en rosin i 30 minutter, hvilket medfører den rynkede effekt. Derefter vaskes masken af, og efterlader dig med et friskt og yngre udseende, samt en mere jævn hud.

Se mere om masken i videoen nedenfor.

The Hanacure kan købes på Hanacure.com.