© Anna Stokland / Giorgio Armani SS15

Mesterens nye mirakel: Crema nuda

Costumes skønhedsredaktør har været i Paris for at se nærmere på et nyt produkt fra Giorgio Armani Beauty, som du ikke vil forstå, du har levet uden

FREMTIDENS DAGCREME En kompleks og helt ny formel har set dagens lys efter årevis af udvikling. Produktet er en hybrid mellem et hudplejeprodukt og en foundation. Giorgio Armani Beauty kalder det selv en glow treatment eller skin perfector – og hvem har ikke brug for det?

Produktets base er en let hudplejeformel, der føles frisk og fugtgivende, da den indeholder 50 procent vand. Dertil kommer alle fordelene vedrørende anti-age, som Giorgio Armanis dag- og natcreme, Crema nera, indeholder.

DEN PERFEKTE, NATURLIGE FARVE
Farven giver takket være transparente pigmenter og læbestiftsolie din hud en naturlig udstråling, som reflekterer lyset på smukkeste vis. I modsætning til produkter, der indeholder perlemor og glimmer, får Crema nuda nemlig din hud til at stråle, som gjorde den det naturligt og ikke påført. Af samme grund kan produktet også bruges af mænd.

HVER DAG ER CREME NUDA-DAG Du påfører produktet som en dagcreme, hvilket vil sige efter rens og serum. De plejende ingredienser trænger hurtigt ind, så kun farven er tilbage på huden og giver dig den fantastiske glød. Lad dig ikke snyde af farven i krukken – den bliver meget mere transparent, når den kommer på. Du skal derfor ikke prøve at matche din hudtone, men beslutte hvilken glød du ønsker. Det er vigtigt at understrege, at det hverken er en tinted day cream, BB- eller CC cream, men en color enhancer, som ikke kan sammenlignes med noget andet.

Crema nuda kommer i seks forskellige farver, og du kan sagtens bruge mere end en, da resultatet er forskelligt.

Crema nuda, Giorgio Armani Beauty 1.300 kr. (Forhandles hos Magasin)