Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

solcreme-stort

Prisvenlig solcreme, der er perfekt til forårssolen

Den første sol har ramt landet og dine kinder, men god solbeskyttelse behøver heldigvis hverken at tilstoppe ansigtshuden – eller at vælte budgettet.

Forårssolen titter endelig frem, og det betyder rig lejlighed til at sidde i solen – men husk solcremen. Det er nemlig ifølge Kræftens Bekæmpelse ikke varme temperaturer, der afgør UV-indekset, men derimod styrken af UV-strålingen. Derfor råder de til allerede at passe på i de første forårsdage, da UV-indekset kan være højt fra april og helt frem til september. Er UV-indekset over tre, er der grund til at finde solcreme, skygge og hat frem, og vil du selv tjekke det daglige indeks, kan det blandt andet gøres med den gratis app UV-indeks.

Vi har fundet fem solcremer, som gør solbeskyttelse så nemt som muligt. Vores fem favoritter er både budgetvenlige, har høj faktor og er fedtfri, sådan at de nemt kan bruges flere gange i løbet af dagen uden at ødelægge makeuppen eller at tilstoppe huden. Solcreme skal helst påføres hver anden time, uanset faktor, og gerne endnu hyppigere, hvis du har svedt meget eller har trodset de kolde badetemperaturer med en meget forårsfrisk dukkert.

la-roche
1 / 5

Denne solcreme er en populær klassiker, fordi dens smarte størrelse gør den idéel at have med på farten, ligesom at dens lette vandede tekstur stort set ikke kan mærkes på huden.

LA ROCHE-POSAY hos Magasin.dk
Anthelios xl let solcreme spf 50+
160 kr.

product_v1_x4-1
2 / 5

Er du på ingen måder interesseret i at have en skinnende hud, er det ikke bare hudpleje, der skal mattere, men også din solcreme. Med Niveas Shine control-solcreme får du beskyttelse og en mat effekt, så hverken pande eller kinder skinner.

NIVEA hos Matas.dk
Sun face care shine control spf 30
120 kr.

garnier-ambre-solaire-sensitive-advanced-face-super-uv-fluid-spf-50-40-ml-1606735569
3 / 5

Denne solcreme er så let, at den næsten ikke mærkes på huden, når du smører med de beskyttende og plejende dråber takket være indhold af hyaluronsyre. Den har desuden høj faktor og kan nemt være i selv den mindste håndtaske.

Garnier hos Matas.dk
AMBRE sOLAIRE anti dark spots & anti-pollution super uv fluid spf 50+
90 kr.

144684363_max
4 / 5

Er der ikke tid til både hudpleje, solcreme og så makeup, kan du slå de to sidste trin sammen med Avenès solcreme, som indeholder farvepigment, så huden får en mere ensartet overflade. Udover at give glød er solcremen desuden oliefri, hvilket gør den velegnet til både fedtet hud og til dig med rosacea.

Avène hos Apopro.dk
B-Protect SPF 50+
105 kr.

vichy-ideal-soleil-freshness-face-mist-s-56b7
5 / 5

Solcreme på spray er til dig, som søger en løsning, der gør det så nemt som muligt at påføre ny solbeskyttelse. Spray den lette blanding over ansigtet, og husk at bruge så meget produkt, at huden føles fugtig lige efter. Efter fem minutter er sprayen absorberet, og du har igen beskyttet huden, uden at makeuppen er blevet ødelagt, eller at huden er dækket af synlige hvide striber.

Vichy hos Apopro.dk
Ideal soleil face mist spf50
151 kr.