Solcremen, der både er fedtfri og prisvenlig

Den første forårssol har ramt landet og dine kinder, men god solbeskyttelse behøver heldigvis hverken at tilstoppe ansigtshuden eller vælte budgettet.

Forårssolen titter endelig frem, og det giver rig lejlighed til at sidde i solen – men husk solcremen. Det er ifølge Kræftens Bekæmpelse ikke temperaturen, der afgør UV-indekset, men derimod styrken af UV-strålingen. Derfor råder de til allerede at passe på i de første forårsdage, da UV-indekset allerede kan være højt fra april og helt frem til september. Er UV-indekset over tre, er der grund til at finde solcreme og solhat frem og søge ly i skyggen, og vil du selv tjekke det daglige indeks, kan det blandt andet gøres med den gratis app UV-indeks.

Vi har fundet fem solcremer, som gør solbeskyttelse så nem som muligt. Vores fem favoritter er både budgetvenlige, har høj faktor og er fedtfri, så de nemt kan bruges flere gange i løbet af dagen uden at ødelægge makeuppen eller tilstoppe huden.

Husk desuden, at solcreme helst skal påføres hver anden time uanset faktor – og gerne endnu hyppigere, hvis du har svedt meget eller har trodset de kolde badetemperaturer med en frisk forårsdukkert.