ice roller karlie kloss
© Wenn.com

Prisvenligt skønhedsprodukt har over 5.000 positive anmeldelser

Et prisvenligt skønhedsredskab skulle på helt naturlig vis give mindre mørke rande og et friskere udseende, det og er allerede en favorit hos stjerner som Karlie Kloss.

Is har længe været kendt som et smart og gratis skønhedstrick. For eksempel kan du med fordel starte dagen med at køre en isklump henover huden, kulden får nemlig blodårerne til at trække sig sammen og giver en øget blodcirkulation, med det resultat at du øjeblikkeligt ser friskere og mere opstrammet ud i ansigtet. Dernæst får kulden også porer og blodkar til at trække sig sammen, hvilket giver synligt mindre porer og rødmen i huden. Ligeledes skulle kulden også have en bakteriedræbende effekt, så har du en begyndende urenhed, så hold da isterningen på urenheden, hvilket vil mindske dens betændelsestilstand og hævelse.

Dog kan det være lidt bøvlet at sidde med en smeltende isklump i et klæde, og det er en af grundene til, at folk nu har fået øjnene op for for et nyt iskoldt redskab. Det kolde redskab er blevet utroligt populært på Amazon.com med prominente fans såsom hårstylist Jen Atkins og model Karlie Kloss.

Iskold skønhedshjælper

Esarora ice roller er, som navnet også afslører, et redskab, der gør lidt det lettere at udnytte fryserens iskolde skønhedsfordele. Der er tale om et håndtag med et aftagelig gel-roller for enden, som tages af og lægges i fryseren, inden den sættes på igen og rulles over ansigt, hals og bryst. Her kan den blandt andet hjælpe på et hævet morgenansigt eller manglende glød, da bare et par sekunder på huden giver synlig effekt – takket være noget så simpelt som kulde.

Der er hverken tale om magi eller særlige ingredienser, men blot en smart opfindelse, som gør det nemmere at bruge kulden til din fordel. Netop derfor har den iskolde ruller solgt som varmt brød, fået topanmelselser på Amazon, hvor 82 procent af de alt 5.300 anmeldelser har givet den fem stjerner, og bruges af kvinder som hårstylisten Jen Atkin og modellen Karlie Kloss. Sidstnævnte brugte også det smarte redskab på tv-værten Jimmy Fallon, der delte et billede af det på sin Instagram.

Vil du selv prøve, kan den købes på Amazon til en pris, der svarer til 150 danske kroner – og vil du være med på den iskolde bølge helt gratis, kan du selvfølgelig også eksperimentere med en isklump i et klæde, som vi har skrevet om her.