Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Læbepomader © Anna Stokland

Produktet til under 100 kroner, som redder dine læber

Kan du også mærke, at det omskiftlige efterårsvejr påvirker dine læber? Så er det nu, du skal sætte ind med dette SOS-produkt.

Efterår betyder dalende temperaturer og masser af regn og vind. Alle tre vejrforhold er hårde for huden, og især den på dine læber, som er endnu tyndere end i resten af ansigtet. Derfor oplever rigtigt mange lige nu at få tørre og sprukne læber. Er det også tilfældet for dig, må du endelig ikke bare væde læberne med spyt eller forsøge at skrubbe den tørre hud af, da det kun vil gøre tilstanden værre. Her skal i stedet masser af fugt til. Derfor har skønhedsredaktøren fundet de fem bedste og prisvenlige læbehelte, så du kan komme igennem efteråret med velplejede læber.

weleda-skin-food-lip-balm-8ml

Cremen Skin food fra Weleda er en klassiker, og nu fås det populære kultprodukt også i en særlig udgave til læberne, som føles dejligt fuldfed og nærende.

WELEDA
Skin food lip balm
69 kr.

product_v1_x4-14

Kan du godt lide fed pleje parret med en opfriskende fornemmelse, så prøv denne balm med smag af mint.

MARIO BADESCU
Lip balm
79 kr.

31-10-2018_aesop_rosehipseedlipcream_6ml_ask40_lm_1

Aesops læbeprodukt har konsistens som en fed creme og er særligt god til at lægge et tykt lag på læberne inden sengetid.

Aesop
Rosehip seed lip cream
90 kr.

pawpaw

Ønsker du at kombinere flot farve og fed pleje, skal du prøve Dr. PawPaws balm, som også kan give rødmende farve til kinderne.

Dr. PAWPAW
Balm i outrageous orange
59 kr.

korres

Korres er et af Grækendlands største skønhedsmærker og er bestemt værd at holde øje med, når du søger effektiv pleje til meget rimelige priser – og denne læbepomade er ingen undtagelse.

KORRES
Lip butter i guava
79 kr.