Dette simple hudplejetrick vil give dig smuk og sund hud igen

Prøv hudfasten og få en smuk og ren hud igen

Flere og flere er begyndt at ty til dette simple, men effektfulde trick, som vil give din ansigtshud fornyet glød og balance

Har du også problemer med, at huden er gået fra tør og trist vinterhud til nu at være skinnende og uren?

Bare rolig, der findes et nyt hudtrick, der går under navnet ‘skin fast’, og som vil få din hud i balance igen. Oversat til dansk, hedder tricket hudfaste, og det går ud på, at du skal holde huden fri fra produkter i en hel uge.

Sådan gør du

Undlad at bruge din normale skønhedsprodukter i en hel uge – og her taler vi altså alt fra renseprodukter til fugt og makeup.

Det eneste du skal bruge i denne uge er kokosolie, og det skal bruges til både at vaske ansigtet morgen og aften, som du gør ved at smøre kokosolie i ansiget og renser det af med vand. Fugt derefter ansigtshuden med kokosolie igen.

Psst ... Se her, hvorfor du også har godt af at spise kokosolie hver eneste dag

Du vil desuden få ekstra effekt af din hudfaste, hvis du samtidigt drikker omkring tre liter vand om dagen og forsøger at spise så sundt som muligt. Det vil sige, at du i denne uge skal styre uden om søde sager såsom Snickers-cheesecake med sprød Oreo-bund og i stedet gå efter frugt og grøntsager og det nye superfood, som er rig på antioxidanter.