Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

læbepomade

Så pæn er efterårets bedste læbepomade

Det nye læbeprodukt giver ikke bare fugt, men også den perfekte røde nuance til læberne, og vi spår derfor, at den bliver en populær genganger i tasken dette efterår.

En god læbepomade står formentligt øverst på listen over uundværlige skønhedsprodukter, når de tørre læber skal afhjælpes. Fed pleje til læberne er kun i endnu højere efterspørgsel, når temperaturerne falder, da det kolde vejr udtørrer vores hud og særligt den fine hud på læberne, som er endnu tyndere end noget andet sted på kroppen. Og har du endnu ikke allieret dig med en god balm til efteråret, bør du kigge nærmere på Glossiers seneste skud på stammen.

8578-04D-GLS-SRG-SINGLE-01

GLOSSIER
Balm Dotcom
90 kr.

Glossiers nye balm er deres første limited edition-produkt, og Balm Dotcom-læbepomaden giver fugt og dufter af figen, hvilket, vi har erfaret, er en ret afhængighedsskabende duft.

Det bedste ved den nye Balm Dotcom er dog ikke kun dens fugtende egenskaber, men derimod den diskrete koralfarve, som den giver læberne. Farven fremhæver læberne, uden at de ser sminkede ud, hvilket gør den til den oplagte hverdagsfarve til læberne, og vi tror derfor på, at Glossiers nye Balm Dotcom i wild fig bliver lige så populær, som disse fem klassiske læbepomader du finder i galleriet nedenfor.

jane-iredale

Den lille læbepomade har den bedste duft af sød citron og giver diskret farve, så læberne både bliver fremhævet og får god fugt.

Jane Iredale hos Magasin.dk
Lipdrink spf 15 i pout
130 kr.

kiehls

Den praktiske tube er nem at have med I tasken og at bruge på farten, fordi du ikke behøver at stikke fingrene ned i den, men blot kan trykke den lindrende balm ud.

Kiehl’s hos Magasin.dk
Lip balm
65 kr.

tromborg

Denne læbekur er den ultimative tørstslukker. Brug den om natten for læber, som er markant blødere og mere gennemfugtede næste dag.

TROMBORG
Lip cure
160 kr.

woods-copenhagen-lip-repair_1200x1200c

Denne kur kan bruges i et tyndt lag om dagen, og i et tykt inden sengetid, så læberne får et fugtende boost natten over.

Woods_copenhagen
Lip repair
165 kr.

læbepomade1

Tuben byder på fed balm med økologiske ingredienser og smag af mint, der giver en frisk fornemmelse, hver gang læberne får et fugtende lag.
Ecocking
Lip balm tube i nude
100 kr.

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev