Så pæn er efterårets bedste læbepomade

Det nye læbeprodukt giver ikke bare fugt, men også den perfekte røde nuance til læberne, og vi spår derfor, at den bliver en populær genganger i tasken dette efterår.

En god læbepomade står formentligt øverst på listen over uundværlige skønhedsprodukter, når de tørre læber skal afhjælpes. Fed pleje til læberne er kun i endnu højere efterspørgsel, når temperaturerne falder, da det kolde vejr udtørrer vores hud og særligt den fine hud på læberne, som er endnu tyndere end noget andet sted på kroppen. Og har du endnu ikke allieret dig med en god balm til efteråret, bør du kigge nærmere på Glossiers seneste skud på stammen.

Glossiers nye balm er deres første limited edition-produkt, og Balm Dotcom-læbepomaden giver fugt og dufter af figen, hvilket, vi har erfaret, er en ret afhængighedsskabende duft.

Det bedste ved den nye Balm Dotcom er dog ikke kun dens fugtende egenskaber, men derimod den diskrete koralfarve, som den giver læberne. Farven fremhæver læberne, uden at de ser sminkede ud, hvilket gør den til den oplagte hverdagsfarve til læberne, og vi tror derfor på, at Glossiers nye Balm Dotcom i wild fig bliver lige så populær, som disse fem klassiske læbepomader du finder i galleriet nedenfor.