Sådan får du hud som en topmodel

Det er ikke kun modellernes gode gener, som gør, at de har fantastisk hud. Det er også disse tips fra verdens bedste makeupartister

Makeupartisternes favoritprodukter © Instagram / @ctilburymakeup
1 / 5

Makeupartisternes favoritprodukter

Når man ser modellerne slentre ned af catwalken med fuldstændig perfekt hud, kan man godt tro, at det bare er gode gener, der giver dem så smuk hud.

Men i virkeligheden er den smukke hud et resultat af en dygtig makeupartist, der backstage har gjort brug af de bedste tricks og produkter. Selv den mest naturlige makeup kræver nemlig mange forberedelser og produkter. Og at kende præcis den ansigtsmaske eller creme, som giver en øjeblikkelig effekt på huden, er næsten mere vigtig for et godt resultat, end den efterfølgende makeup.

Så når først, du har styr på de gode produkter, vil det være langt lettere at lægge den smukke makeup. Derfor giver vi dig her de ikoniske produkter, som makeupartisterne sværger til.

Psst ... Her er makeupprodukter, som du ikke behøver at bruge mange penge på

Lermasken © Instagram / @ctilburymakeup
2 / 5

Lermasken

Charlotte Tilbury er kvinden, som både Cara Delevingne, Kate Moss, Miranda Kerr og en masse andre Victoria’s Secret-engle altid ringer til, før de skal på den røde løber.

Hendes signaturlook er smokey eyes og skødesløst Brigitte Bardot-inspireret hår. Udover at være makeupartist har Tilbury også udviklet sin egen hudpleje- og makeupkollektion, som er en bestseller på Net-a-porter.com.

Kollektionen indeholder blandt andet lermasken med det glamourøse navn Goddess skin clay mask, som renser huden fri for talg og efterlader den opstrammet og glødende.

Goddess skin clay mask, Charlotte Tilbury hos Net-a-porter.com ca. 409 kr.

Øjenmasken © Instagram @patmcgrathreal
3 / 5

Øjenmasken

Der findes mange mandlige makeupartister, som er lige anerkendte i modebrancherne, men iblandt kvinderne er der ingen tvivl om, hvem den største stjerne er, og det er makeupartisten Pat McGrath.

Derfor kan det japanske mærke SK-II takke McGrath for deres store succes, fordi der var hende, der først begyndte at bruge deres øjenmasker backstage inden de store catwalk-shows. Og nu er maskerne en favorit hos mange stjerner og modeller.

De eksklusive masker tilfører både huden fugt og vitaminer, og giver samtidigt en mild eksfoliering, hvilket kun giver øjenhuden mere liv.

Signs eye mask, SK-II hos Net-a-porter.com ca. 857 kr.

Primeren
4 / 5

Primeren

Terry Barber er kreativ chef for Mac i England, og er særligt kendt for sin minimalistiske makeup-stil.

Han fokuserer især på den smukke hud, hvorfor han sværger til at bruge primere for at få det bedste resultat.

Prep+prime essential oils, Mac 185 kr. // Prep+prime skin, Mac 225 kr.

Rensebalmen
5 / 5

Rensebalmen

Bobbi Brown er nok den makeupartist, som har opnået størst succes med at skabe sit eget mærke.

Hendes rensebalm er især blevet populær, fordi den skånsomt fjerner al makeup og tilfører huden fugt, så den ikke bliver tør.

Extra balm rinse, Bobbi Brown hos Magasin.dk 535 kr.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev