Sådan opnår du en strålende forårshud

Visk vinterens tegn væk, og gå lunere tider i møde med en sund og glødende hud. Her er otte skønne produkter, der hjælper dig på vej

Sådan opnår du en strålende forårshud © Anna Stokland
1 / 9

Sommeren lurer lige om hjørnet, og hvis du ikke allerede er gået i gang med at forberede dig på solstålernes komme, så er det på tide nu.

Din krop skal være klar til sommer og solog ligeledes skal din hud være strålende. Læs med, og opdag, hvad du skal gøre for at opnå en smuk hud.

Sådan opnår du en strålende forårshud
2 / 9

1. Luksusmasken

Beriget med tang, ler og botaniske ekstrakter fra blandt andet goji- og açai-bær er Masque supérieure fra Gaelle Organic et lille mirakel. Masken får fine linjer til at syne mindre, og den virker beroligende. Lad den sidde i en halv time.

Masque supérieure, Gaelle Organic hos Barnholdts.com ca. 650 kr.

Sådan opnår du en strålende forårshud
3 / 9

2. Brug beskyttelse

Lad din vintercreme blive på hylden, og skift til en lettere dagcreme med solfaktor. Jeg er vild med den milde Natural protection moisturizer spf 25 fra Balance Me, der fugter og beskytter uden at lægge en hvid film på huden.

Natural protection moisturizer spf 25, Balance Me hos Renvelvære.dk 299 kr.

Sådan opnår du en strålende forårshud
4 / 9

3. Eksfoliér, eksfoliér

Din hud får en mere ensartet overflade, hvis du eksfolierer den et par gange om ugen. Tea tree leaf facial exfoliant fra Aesop gør det nemt. Jeg blander en halv teskefuld af det eksfolierende pulver i min ansigtsvask og masserer min hud og mine læber blidt.

Tea tree leaf facial exfoliant, Aesop hos Hollygolightly.dk 270 kr.

Sådan opnår du en strålende forårshud
5 / 9

4. Uundværlig

Jeg har altid en face mist med i tasken. Hydra mist desert lime & amino peptide fra Grown Alchemist giver masser af fugt og frisker huden op. Brug den på nyrenset hud inden din ansigtscreme eller som et lindrende boost oven på din makeup.

Hydra-mist desert lime & amino-peptide, Grown Alchemist ca. 160 kr.

Sådan opnår du en strålende forårshud
6 / 9

5. Fugtboost

Giv din hud et dagligt fugtboost med Global face serum fra Lina Hanson. Det trænger hurtigt ind i huden og giver en smuk glød uanset hudtype. Jeg bruger det også som primer under min foundation.

Global face serum, Lina Hanson hos Hollygolightly.dk 795 kr.

Sådan opnår du en strålende forårshud
7 / 9

6. Rens ud

Din hud får en mere klar udstråling, hvis du jævnligt renser den i dybden. Lad lermasken fra Dr. Jart sidde på huden i tre minutter, hvorefter du tilsætter varmt vand og lader den skumme op. Min favorit, fordi den er både mild og effektiv.

Dermaclear trans-foam clay, Dr. Jart 100 kr.(forhandles hos Sephora)

Sådan opnår du en strålende forårshud
8 / 9

7. Inderst inde

Plej din hud indefra med kokosolie, der er rig på laurinsyre og har en antiinflammatorisk virkning. God, hvis du som mig døjer med urenheder eller tør og irriteret hud.

Organic coconut oil, Vitaviva 290 kr.

Sådan opnår du en strålende forårshud
9 / 9

8. Frisk op

En af mine rensefavoritter er Enzyme cleansing gel fra Mario Badescu. Den har en opfriskende effekt og renser huden blidt uden at udtørre den, og så holder den hudorme og urenheder på afstand med alfahydroxisyre.

Enzyme cleansing gel, Mario Badescu hos Nordstrom.com 170 kr.