Sådan gør du dig klar på 5 minutter

Er du også lidt for god til at trykke på snooze-knappen om morgenen, så får du her skønhedsredaktørens musthaves til en hurtig morgenrutine

Sådan gør du dig klar på 5 minutter
1 / 6

5 hurtige om morgenen

Jeg sover tit over mig om morgenen, så tiden er knap, og der er ikke tid til den helt store skønhedsrutine.

Men der er et par ting, jeg altid bruger, og som gør, at jeg godt kan være bekendt at vise mig offentligt – selv når jeg kun har haft fem minutter til at komme ud af døren.

Psst ... Her er den ene fejl, bryneksperten vil have dig til at stoppe med

Sådan gør du dig klar på 5 minutter
2 / 6

1. Rens

Jeg plejer næsten altid at vække ansigtet med en omgang eksfoliering, hvor Rudolph Cares Acai facial scrub mask er en favorit. Den både fugter og får blodcirkulation og cellefornyelsen i gang.

Acai facial scrub, Rudolph Care 295 kr.

Sådan gør du dig klar på 5 minutter
3 / 6

2. fugt

På dage hvor der er god tid, vil mine skønhedsrutiner typisk bestå af både serum, creme og lysreflekterende primer. Men når tiden er knap, er jeg meget glad for dagcremen fra Aurelia, der fugter og giver den bedste base til min makeup.

Cell revitalise day moisturiser, Aurelia hos Magasin.dk 550 kr.

Sådan gør du dig klar på 5 minutter
4 / 6

3. Dæk

Min foundation fra Mac har fulgt mig i mange år, og det skyldes, at den giver dække uden at se kunstig ud. Og selv når jeg bruger minimal tid på at lægge den, ender den altid med at sidde pænt – helt uden at efterlade de frygtede foundation-striber.

Face and body foundation, Mac 255 kr.

Sådan gør du dig klar på 5 minutter
5 / 6

4. Friske øjne

Jeg kan næsten ikke leve uden mine øjenvippebukker, fordi den på få sekunder giver mine øjne og vipper nyt liv. Bare ved at bukke vipperne ser jeg meget friskere ud, og kan faktisk undvære mascaraen.

Ved at droppe mascaraen, behøver du heller ikke at tænke på at skulle undgå at lave mascara-klatter, hvilket altid sker når man har mindst tid til at fikse det.

Eyelash curler, Shu Uemura hos Untoldsecretz.dk 325 kr.

Sådan gør du dig klar på 5 minutter
6 / 6

5. solbeskyttelse

Inden jeg går (eller styrter) ud ad døren, sprayer jeg ansigtet med en spray, der både giver fugt, solbeskyttelse og som gør makeuppen mere holdbar.

Jeg er nemlig fan af solbeskyttelse hele året rundt på grund af mine lyse hud og min frygt får pigmentpletter og for tidlig aldring af huden.

Med denne spray får jeg nemt beskyttet huden, og makeuppen sidder bedre, fordi det fugtende lag lader min foundation smelte ind i huden.

Face makeup setting spray spf 30 green tea & aloe, Coola hos Naturskon.dk 319 kr.

MERE FRA COSTUME …

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev