Verdens vildeste produkter

Alle elsker luksuriøse produkter, men nogle er helt udover det sædvanlige. Se nogle af verdens dyreste og mest luksuriøse produkter her

1 / 11

Der er en grund til, at de koster en måneds madbudget – de mest eksklusive anti-age-produkter gemmer på særlige historier og nøje udvalgte ingredienser, der får dine hudceller til at frydes og din hud til at stråle.

Se med her, hvor vi viser dig nogle af verdens vildeste produkter.

Sensai creme
2 / 11

Ti års forskning

Sensais ansigtscreme indeholder ekstrakt fra det japanske kirsebærtræ, sakura. Det tog Sensais forskningsteam over et årti at finde frem til, at sakura reparerer de celleskader, som fører til ældning af huden. Cremen indeholder også ekstrakt fra koishimaru-silke, der gør dit ansigt babyblødt.

The cream ultimate, Sensai hos Magasin.dk 5.810 kr.

Estee Lauder creme
3 / 11

Fransk diamanttrøffel

Estée Lauders luksuscreme er fuld af sort diamanttrøffel-ekstrakt, der indeholder enzymer, der giver hudcellerne et energiboost. Trøffel høstes fra december til marts, og Estée Lauder har en aftale med en mand i Frankrig, som indsamler trøflerne – hans hund opsnuser dem, og han graver dem fri med håndkraft.

Re-nutriv ultimate diamond transformative energy creme, Estée Lauder 2.780 kr.

sisley creme
4 / 11

Eksklusive planter

Med alderen mister hudcellerne deres evne til at regenerere. Sisleys natcreme, der indeholder en kombination af de fineste og mest eksklusive plantebaserede ingredienser, booster din hud, så den begynder at opføre sig mere, som dengang den var ung.

Supremÿa baume, Sisley hos Matas.dk 4.530 kr.

chanel creme
5 / 11

Sjælden blomst

Ved Himalayas fod vokser den sjældne, gyldne blomst bjergenes dronning. Chanel har udvundet dens kostbare ingredienser og kombineret dem med ingredienser fra lysplanten Harungana fra Madagaskar i et eksklusivt koncentrat. Koncentratet reaktiverer hudens naturlige udskillelsesproces af ophobede affaldsstoffer og fremmer celleregenereringen, så din hud stråler af liv.

Sublimage l’essence, Chanel hos Magasin.dk 2.780 kr.

giorgio armarni creme
6 / 11

Mirakelmiddel fra madagaskar

Sort spidskommen, kameliaolie og ekstrakt fra en plante fra Madagascar, der kan overleve i tørre og varme omgivelser. Det får du i Armanis lækre olie, der beskytter og fugter huden og gør den silkeglat.

Crema nera extrema supreme recovery oil, Giorgio Armani hos Magasin.dk 1.850 kr.

YSL serum
7 / 11

Marokkansk safran

YSL høster safran fra krokusblomster i Atlasbjergene i Marokko til deres luksuriøse serum. Krokus blomstrer én gang årligt, og et gram safran kræver 150 krokusblomster. Safran indeholder et særligt stof, som mindsker ældningstegn og giver en flottere og mere ensartet hudtone.

Or rouge serum, YSL ca. 2.666 kr.

La Prairie creme
8 / 11

Modstandsdygtige alger

To vilde planter og en alge – alle med imponerende evner til at beskytte deres egen dna og trives i det udsatte miljø i de schweiziske alper. Dem har La Prairie brugt til at udvikle et kompleks, der bekæmper oxidationsskader og de første tegn på ældning i huden omkring øjnene. Og det har de puttet i deres dyre øjencreme.

Swiss ice crystal eye cream, La Prairie hos Matas.dk 1.700 kr.

Lancome creme
9 / 11

Langtidsdyrkede rosenceller

Celler fra Lancôme-rosens blomster, blade og rod kan få en helt ny plante til at vokse. De celler bygger Lancômes eliksir på. Rosencellerne bliver dyrket i et stressfrit miljø, og det tager ti uger, før man høster essensen. Eliksiren angriber ældningstegn og giver huden en ungdommelig udstråling.

Absolue l’extrait regenerating and renewing ultimate elixir-concentrate, Lancôme hos Parfumdreams.dk 2.445 kr.

La Mer creme
10 / 11

Seks tusind forsøg

Nasa-videnskabsmanden Max Hubers ansigt fik brandskader efter et rutineeksperiment, der eksploderede. Efter 12 år og 6000 forsøg opfandt han La Mers vidundercreme, der med tang, magnesium og C-vitamin forbedrer og forfiner hudstrukturen drastisk.

Crème de la mer, La Mer hos Magasin.dk 2.200 kr.

Dior creme
11 / 11

250 forskere og 1 vidundercreme

15 års forskning, 250 forskere. Det er baggrunden for Diors nyeste serum, der indeholder nektar fra Granville-rosen, som bekæmper betændelse i huden og genopbygger celler. Resultatet er et ansigt med fornyet vitalitet og ungdommelighed.

Dior prestige le nectar, Dior hos Magasin.dk 2.800 kr.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Mere om Hudpleje? Få Costumes nyhedsbrev