online hjemmebehandling
© Anna Stokland

Skønhedsredaktøren: Dette er det bedste, jeg har gjort for mig selv under lockdown

Frisører, ansigtsbehandlere og neglesaloner er stadig lukkede, men da Costumes skønhedsredaktør blev inviteret til at prøve denne hjemmebehandling, fik det hende til at føle, at hun var tilbage i hænderne på de professionelle.

At håret snart er så langt, at der kan flettes sweatere af det, er et lille offer i en tid, hvor mange ofrer så meget i forsøget på at holde covid-19 for døren. Men ikke desto mindre tager jeg ofte mig selv i at sidde hjemme i stuen og drømme mig væk til en tid, hvor man kunne tage på bar om fredagen og få lagt ansigtet i de rette folder igen lørdag med den ultimative selvforkælelse: En professionel ansigtsbehandling.

Jeg har siden forsøgt at genfinde den følelse af forkælende pleje, og det er endelig lykkedes takket være dette virkelig smarte corona-tiltag.

Online behandling

Igennem den økologiske hudplejeklinik Mynthe i København prøvede jeg en af de fire økologiske online hjemmebehandlinger, som ejeren Mona Tahtamouni Molin netop har udviklet i forsøget på at give kunderne lidt hudkærlighed gennem skærmen. Med hver guide følger et kit, hvis små bøtter er tydeligt markeret, så du ved, hvornår og hvordan de skal bruges under den time lange videoguide.

Jeg valgte guiden Slow aging, da et år med corona og isolation har sat sine spor i ansigtet. Med denne behandling arbejder du i samarbejde med Mona på linjer og glød – og sidstnævnte skal jeg love for, at jeg fik meget af.

Jeg tror, at der flød en masse oxytocin rundt i mig, da jeg den aften gik i seng med en dejligt afslappet følelse og hud, som så og føltes fuldstændig gennemfugtet, og også føltes mere opstrammet næste morgen takket være den effektive ansigtsmassage. Det bliver ikke sidste gang, at jeg tyr til denne behandling, da den gav mig en følelse og et resultat, jeg ikke tidligere har kunne genskabe derhjemme.