Skønhedsredaktøren: Dette prisvenlige produkt kan jeg ikke undvære

Glossier har lavet en ny ansigtscreme – og skønhedsredaktøren er allerede fan.

Indrømmet – som skønhedsredaktør er en af fordelene, at du gennem dit job får lov at prøve nogle af de mere pristunge produkter på markedet. Og det er farligt, da det hurtigt kan skabe dyre vaner. Men heldigvis er en højere pris ikke altid ensbetydende med bedre kvalitet, da man også kan finde mange rigtigt gode og prisvenlige produkter. Det er for eksempel tilfældet med Glossiers nye ansigtscreme, som jeg er blevet svært glad for.

Cremen After baume har måske den lækreste tekstur, jeg længe har prøvet – lidt ligesom det piskede smør, man får på en god restaurant. Cremen er særligt velegnet til dig med tør hud, men kan også bruges i perioder, hvor du føler, at huden har brug for lidt mere pleje og ekstra forsegling af sin barriere. Den indeholder ikke parfume, hvilket jeg personligt er fan af, og det gør den desuden også god til en sensitiv hud, som har brug for mere beskyttelse.

GLOSSIER
After baume
220 kr.

Jeg synes, at After Baume er fed på den helt rigtige måde, hvor den føles nærende, men hurtigt absorberes og giver det perfekte underlag til min makeup. Sidstnævnte er også et vigtigt kriterium, da en creme, som begynder at fnulre under makeuppen, er noget af det værste, jeg ved. Det gør denne her ikke og giver samtidigt den bedste fugtmættede glød, hvorfor jeg synes, du får virkelig meget for pengene til de 220 kroner, som cremen koster. Den er derfor min nye uundværlige ansigtscreme, som jeg formentligt kommer til at genkøbe mange gange.

... Og så skader det heller ikke, at krukken ser lige så indbydende ud som den fede creme indeni.