Toer
© costume.dk

TEST Peeling

Prøv de nye peeling-serummer for at få en glat, skinnende og frisk ansigtshud

Sart hud
Shiseidos to-sidede rondeller polerer din hud effektivt og blidt. Du fugter dem bare i vand og presser forsigtigt til serummet viser sig på overfladen. Den ru side eksfolierer din ansigtshud, og den bløde side udglatter. Brug dem en gang om ugen – selvom de føles meget milde, er de effektive.
Bio-performance super exfoliating discs fra Shiseido til 495 kr. for otte stk.

Træt hud
Helena Rubinsteins C-genius serum giver dig peeling og pleje i ét. C-vitaminer og peelende ingredienser trænger straks ind i huden, tilfører den fugt og giver den ny udstråling. Efter regelmæs­sig brug udvisker den pig­­­­­­me­­­­­nt-forskelle, men forvent først et synligt resultat efter tre uger.
C-genius serum fra Helena Rubinstein til 575 kr.

Normal hud
Geléen fra Nimue er baseret på frugt­enzymer, som fjerner døde hudceller og stimulerer din huds evne til at forny sig. Brug den en til to gange om ugen og mærk mere glathed efter et par gange. Masser ind i tør hud, lad den sidde omkring to minutter, og masser igen med vand for at aktivere enzymerne.
Exfoliating enzyme fra Nimue til 285 kr.

Tør hud
Cliniques serum forebygger tør hud, fordi din hud bliver kontinuerligt peelet – du skal bruge den to gange om dagen – og derved får nemmere ved at optage den fugt, du tilfører den. Du fornemmer også, at din hud efterhånden får en mere forfinet overflade med formindskede porer.
Turnaround concentrate visible skin renewer fra Clinique til 340 kr.