sol
© costume.dk

TEST Selvbruner

Brug en selvbruner for at få din glød i ansigtet tilbage

Gelé
Vil du have en naturlig og let glød, er Dior bronze auto-bronzant éclat naturel et sikkert valg. Geléen kan bruges hver dag og absorberes hurtigt af din hud. Lad den tørre et par minutter, inden du bruger din dagcreme. Kuløren kommer efter et par timer, og vil du én dag have lidt ekstra farve, kan du bruge den både morgen og aften. Dior bronze auto-bronzant éclat naturel fra Dior til 205 kr.

Mousse
Den let farvede mous­­­­se Tinted self tanner sunless foam fra California Tan er ultra-nem at påføre og tørrer i løbet af fem minutter. Farven er dyb, men naturlig og tydelig efter to til tre timer. For at hol­­de farven ved lige skal moussen påføres cirka hver anden dag. Og fordi selvbrunerens konstistens er så let, er den særlig velegnet til fedtet hud.
Tinted self tanner sunless foam fra California Tan til 229 kr.

Med solbeskyttelse
Har du brug for et øjeblikkeligt resultat, er Cliniques farvede Self-sun face/body et godt valg. Selvbruneren giver med det sam­­me en flot, intens farve og indeholder også solfilter på spf 15. Selvbruneren er også testens mest farvegivende, hvilket kræver ekstra opsyn med brynene. Rens derfor dine bryn med en fugtig vatpind efter påføring. Self-sun face/body fra Clinique til 180 kr.

Creme
Chanel har lavet Précision Soleil Identité i to varianter, golden og bronze. Co­­­­stu­­­­me har testet golden, der er den lyseste, og resultatet er en naturlig og frisk farve. Precision face self-tanner er nem at påføre, dufter dejligt af sol og beskytter også mod den med solfaktor 8.
Précision Soleil Identité fra Chanel til 245 kr.