Biotherm
© costume.dk

TEST Selvbruner

Få solbrun hud på 4 forskellige måder

Få masser af sommerglød til de lune sommerfester. Prøv 4 forskellige selvbrunere, som giver solbrun hud på 4 forskellige måder

Dior

Gelé
Selvbruneren Bronze auto-bronzant fra Christian Dior er egentlig til kroppen, men kan sagtens bruges i ansigtet. Den er let at smøre ud og efterlader ingen skjolder. Farven er naturlig og holder sig flot i flere dage. Ønsker du en dybere nuance, så tag et lag på dagen efter. Brug den ellers hver tredje dag.
Bronze auto-bronzant fra Christian Dior til 245 kr.

Natusan

Lotion
Holiday skin body lotion fra Natusan er en bodylotion med selvbruner. Den bygger din farve op dag for dag og er derfor nem at styre. Du opnår en dejlig gylden kulør efter et par dage. Efter cirka en uges brug begynder farven at sætte sig ujævnt. Skrub din krop, og begynd forfra.
Holiday skin body lotion fra Natusan til 43 kr.

TanCan

Spray
Instant selftanning spray fra Tan Can giver dig en naturlig solbrun kulør. Spray et tyndt lag på i små cirkelbevægelser fra ca. 30 centimenters afstand. Gør det en gang om ugen. Har du sprayet for meget på, så smør det ud. Skyl overskudsfarven af efter otte timer.
Instant selftanning spray fra Tan Can til 350 kr.

Biotherm
© costume.dk

Tonic
Lotion tonique autobronzante fra Biotherm til ansigt og hals har samme konsistens som en skintonic og er let at påføre. Put den på en vatrondel, og dup den på hud­­en en til to gange om ugen. Pas på hårgrænse og bryn. Den tørrer hurtigt, og efter to timer har du en fin farve.
Lotion tonique autobronzante fra Biotherm til 215 kr.