Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Milan Fashion Week SS 2022Milan, September 2021

Tre perfekte løsninger til vinterramt hud

Disse hudpleje-nyheder er kommet lige i tide til at rette op på din forfrosne hud – og to af dem koster kun 150 kroner.

Vinterhalvårets mange mørke timer, lægger ikke blot en dæmper på humøret og overskuddet i hverdagen, men er oftest også den værste tid for ansigtshuden. Den bidende frost kan nemlig give ubalance, som både udmunder i rødme, tørhed og nogle gange flere urenheder, når huden forsøger at kompensere ved at overproducere talg, som resulterer i flere tilstoppede porer og urenheder.

Det er derfor nu, du skal sætte ind med fugtende og balancerende hudpleje til både ansigtshud og ikke mindst tørre læber. Heldigvis er der masser af gode produkter til dette formål, og disse tre nyheder er ingen undtagelse.

a-derma
1 / 3

A-derma

Er din hud i ubalance, bør du prøve at smøre med pleje, der indeholder den ingrediens, som oftest går igen i milde A-Dermas produkter: plantesaft af havre. A-Derma har netop skabt en ny økologisk serie ved navn Biology, hvis produkter alle er designet til at stabilisere hud i ubalance og til at holde hudens barriere intakt. Således kan huden bedre modstå ydre påvirkninger fra kulde, forurening og sol, sidstnævntes stråler kommer allerede tilbage i slutningen af marts.

Prøv for eksempel cremen Biology rich cream til den tørre vinterhud, eller deres Biology anti-redness care, til dig som ikke kun døjer med frostbidte kinder, men også rødme, der dæmpes af den smarte creme.

A-DERMA
Biology rich cream
149 kr.

A-DERMA
Biology anti-redness care
180 kr.

kunkeeirepaircreamskincareagelessholisticbeauty_4f53221f-fade-4b6f-9ff3-5554664dbbc6_720x
2 / 3

Kunkeei

Sådan hedder det nye mærke opkaldt efter mælkesyrebakterien Lactobacillus Kunkeei, som indgår i mærkets seks produkter og ene kosttilskud. Kunkeei er skabt af danske Charlotte Deckmann, og produkterne, som er udviklet med indhold af præ- og probiotika samt naturlige planteekstrakter, er lavet med fokus på at skabe balance i hudens naturlige miljø af mikroorganismer. Det er der kommet nogle meget lækre og enkle produkter ud af som for eksempel en essens, der skulle styrke indholdet af kollagen i huden og øge optagelsen af pleje fra dine andre fugtende produkter. Brug den efter rens og før øvrige plejeprodukter.

KUNKEEI
Essential repair cream
799 kr.

Lip-Anti-Age2
3 / 3

Beauté Pacifique

Huden på læberne er, ligesom den under øjnene, meget tyndere end i resten af ansigtet og derfor også mere udsat for vinterens kulde. Det er også et af de steder, hvor alderens tegn først kan spores. Derfor er det en god idé at smøre med fed og forebyggende pleje. Det finder du i Beauté Pacifiques nye læbeprodukt, som indeholder hele tre slags A-vitamin, der hjælper med at styrke og udglatte huden.

BEAUTÉ PACIFIQUE
Rich & soft anti-age lip balm
149 kr.