© Costume

Vi tester: Lings signature facial

Alle taler om Lings mirakelbehandling, som er et hit hos modellerne. Vi har testet den hos kvinden, der netop har vundet en Danish Beauty Award for at udføre den: Anita Falslund. Er den pengene værd?

Den nyeste designerkjole, musthavetasken og skoene, som alle sukker efter. Det hele er ligegyldigt, hvis din hud er kedelig, trist og mangler glød. Derfor har Costume.dk testet den meget omtalte Lings signature facial hos kosmetolog Anita Falslund på Islands Brygge, der netop har vundet en Danish Beauty Award 2015 i kategorien Årets skønhedsbehandling.

Vi havde læst om behandlingen fra A-listers som Cameron Diaz, Alexander Wang, Naomi Campbell og Gisele Bündchen, og faldt for kort tid siden også over danske Cecilie Lassens Instagram, hvor hun beskriver, hvordan Lings produkter og ansigtsbehandling har erstattet hendes urenheder med fejlfri hud. Og Sofie Dolva, der repræsenterer Ling i Danmark, har også vist testresultater fra kunder efter behandlingen på Instagram - blandt andet fra behandler Anita Falslund. Det måtte prøves!

Læs vores oplevelse herunder, hvor vi har givet Lings signature facial karakter fra 1-6.

WHAT'S THE FUSS ABOUT LING? Måske har du allerede læst om Lings hudpleje i Costume eller et andet sted. Hvis ikke, kommer her en kort introduktion. Det New York-baserede brand er stiftet af Ling Chan (der oprindeligt er fra Hong Kong). Ling er især kendt for sine sera, og tror på den skræddersyede behandling til huden. Produkterne har opnået deres kultlignende status, fordi de eftersigende skaber de resultater, som vi alle ønsker at se.

Du kan læse mere om Ling på Lingskincare.com.

Anita Falslund

Anita Falslund

© Costume

Foto: Anita Falslund

DET LOVER BEHANDLINGEN Behandlingen er en dybderens, der eksfolierer huden, fjerner døde hudceller, og renser porerne i dybden. Den er med til at opretholde en sund glød, og opstramme din muskulatur i ansigtet. Det er en behandling, der arbejder med alle lag i huden, og ikke kun beskæftiger sig med overfladen.

SÅDAN FOREGÅR DET Anita Falslund tager imod dig i hjemlige omgivelser i sin lejlighed på Islands Brygge. Der er ingen tvivl om, at der er tænkt holistisk, og det er et sted for både krop og sjæl.

Efter at vi har fundet os til rette på briksen starter selve behandlingen, der består af:

  • Rensning af huden
  • Ansigtsmassage med en beskyttende elasten/collagen creme under damp (Anita bruger altid opstrammende og afslappende teknikker som akupressur og bindevævsmassage)
  • Frugtsyre peeling
  • Enzyme peeling med mandelflager
  • Dybderens af porer
  • Afsluttende peeling, der fjerner rester af overfladiske urenheder
  • Muddermaske, der dybderenser og lukker porer igen
  • Fugtgivende maske sammen med et serum, der er særligt valgt til din hudtype – dette masseres ind i huden med jadesten
  • Særligt udvalgt serum til din hudtype
  • Afsluttende ansigtsmassage med en creme (igen særligt udvalgt til din hudtype)
Anita Falslund

Anita Falslund

© costume

Foto: Costumes testperson, webredaktør Trine Oehlenschlæger Joensen

SÅ GODT ER DET Det lyder som om, at der er skræmmende meget peeling og rens i behandlingen, og man kan blive nervøs for, om det mon er for hårdt for huden. Vi forlader dog klinikken med den helt modsatte oplevelse. Huden trængte til det, og den er både beroliget og fuld af glød – ikke engang et spor af rødme er til at antyde. Generelt ser huden mere ren og ensartet ud i hudtonen.

Produkterne kan vi ikke sætte en finger på, og det samme gælder behandlingens sammensætning. De 75 minutter flyver afsted, og føles som ren velvære.

Anita er dog personen, der sætter prikken over i'et på hele oplevelsen. Hun er varm, rar, tilpas snakkesalig, og man er ikke i tvivl om, at man er kommet i kyndige hænder. Hun vejleder undervejs, og fortæller også, hvis der er ting, som man skal være opmærksom på (for eksempel ved frugtsyrepeeling).

*CCCCCC (seks ud af seks mulige)*

SÅ GODT ER DET TIL PRISEN Der er ingen tvivl om, at vores testperson har fået sig en ny afhængighed, og skal tilbage til Anita til præcis samme behandling. Lysten til at gå helt uden makeup og vise huden frem taler for sig selv. Behandlingen ligger dog i den dyre ende for mange, men vi synes, at den er det hele værd.

*CCCCC (fem ud af seks mulige)*

INFORMATION OM BEHANDLING Anita Falslund har 15 års erfaring fra branchen, og har både arbejdet som makeupartist, frisør og professionel kosmetolog i ind- og udland. I oktober sidste år valgte hun at skifte visitkortet fra Amazing Space i København ud med sin helt egen klinik på Islands Brygge.

En Ling signature facial koster 975 kroner for 75 minutter.

Book en tid på Anitafalslund.dk - hendes ansigtsbehandlinger starter på 585 kroner, og så har hun også ry for at fikse bryn til perfektion.