© Benjamin Media

Video: Bloggerens hemmelige våben mod tør og sart hud

En enkel og effektiv skønhedsrutine er essentiel, når man som blogger Cathrine Wichmand, ROCKPAPERDRESSES.dk, lever et travlt liv i storbyen

Cathrine Wichmand, 28, kender du måske allerede som kvinden bag livsstilsbloggen ROCKPAPERDRESSES.dk. Hun sværger til en enkel hudplejerutine fra det franske apoteker-mærke Eau Thermale Avène. Hun bruger fire produkter hver morgen og aften - og det har gjort en stor forskel for hendes tørre og sarte hud.

”Min hudplejerutine er egentlig ret simpel. Mest af alt består min hudpleje af masser af fugt! Jeg har tendens til tør hud, og før i tiden kunne jeg mærke, at min hud strammede helt vildt, når jeg gik ud af badet. Efter at have fået styr på min hudplejerutine oplever jeg ikke længere tørheden. Det er som om, jeg har fået en mere normal hud," fortæller Cathrine.

Se Cathrines skønhedsrutine her:

Mid rens og masser af fugt

”Jeg bruger ikke så meget makeup – men jeg kan godt lide følelsen af at fjerne trafikos og forurening fra huden. Jeg er meget på farten og cykler rundt i København. Det giver mig også følelsen af at tage stress og jag af om aftenen. Jeg bruger Avène Micellar Lotion, fordi det er et simpelt og effektivt produkt, og jeg behøver ikke putte vand i hovedet, hvilket jeg er stor fan af, fordi det udtørrer min hud. Jeg er vild med Avène Hydrance Serum, der er en superkoncentreret fugt-booster, som jeg ikke vil undvære i min skønhedsrutine. Jeg bruger de samme fire produkter i min skønhedsrutine både morgen og aften og afslutter med ansigtscremen Avène Skin Recovery Cream.”

© Eau Thermale Avène
© Eau Thermale Avène
© Eau Thermale Avène

Cathrine bruger samme ansigtscreme både morgen og aften, Avène Skin Recovery Cream 50 ml 179,50 kr.

Mit hemmelige skønheds-våben

”Jeg er stor fan af Avène Thermalkildevand-sprayen, der giver masser af fugt og dulmer det røde i min hud. Det er et totalt luksusprodukt, der køler og opfrisker.”

© Eau Thermale Avène

Dæmp rødmen i huden med et pust af Avène Termalkildevand 150 ml 84,50 kr.

Priserne er vejledende.