Videoguide: Anti-aging ansigtsmassage

Når du påfører dit serum eller creme om aftenen, kan du få meget mere ud af produkterne, hvis du giver dig selv en ansigtmassage. Se her hvordan

I det nye nummer af Costume, der udkommer på torsdag, kan du finde en stor guide til ansigtsløft uden kniv. Der er nemlig masser af naturlige metoder såsom gua shaeller ansigtsmassage, du kan stramme huden op med uden at involvere indsprøjtninger og skalpeller.

Vi har før guidet dig til et mini-ansigtsløft med sugekop, hvordan du får en smuk hud, og hvordan du fjerner pigmentpletterne – og nu viser vi, hvordan du kan få lidt mere ud af dine opstrammende produkter ved at give dig selv en ansigtsmassage, når du påfører din creme eller dit serum om aftenen.

Se videoen herunder, for en vejledning til den optimale massageteknik, udført af den internationalt anerkendte makeupartist og skønhedsekspert, Lisa Eldridge:

Læs meget mere i Costume nr. 164, der er på gaden torsdag d. 12. november og se, hvilke naturlige metoder, vi har testet for at opnå unge øjne, glattere hud og færre rynker.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF