© Eau Thermale Avène

Vil du teste Avène for Costume?

Tilmeld dig testpanelet, og forkæl dig selv med apotekets lækre, franske skønhedspleje, der har en foryngende effekt og giver strålende hud

Apotekets hylder bugner af lækre skønhedsprodukter, der er milde men samtidig effektive – de franske kvinder har for længst opdaget det, og det synes vi også, du skal have muligheden for.

En af stjernerne på apoteket er cremen Avène Ysthéal INTENSE, der giver dig intensiv pleje, fornyer huden og korrigerer alderstegn takket være en patenteret kombination af koncentrerede aktive ingredienser.

Nu har du chancen for at teste netop Avène Ysthéal INTENSE og gå efteråret i møde med en strålende smuk hud – og som en ekstra bonus pynter den rene og minimalistiske indpakning også på badeværelseshylden.

Tilmeld dig vores Costume-testpanel og få chancen for at blive én af i alt 50 heldige, der i tre uger skal teste den lækre creme Avène Ysthéal INTENSE – og fortælle Costumes læsere, hvad du synes om cremen bagefter.

© Eau Thermale Avène

Effektiv skønhedspleje fra apoteket

En af hemmelighederne bag en strålende, ensartet og ungdommelig hud er aktive ingredienser, der peeler hudens overflade og fremmer cellefornyelsen, så huden fremstår mere glat og strålende.

Studier viser, at otte ugers brug af Avène Ysthéal INTENSE virker lige så effektivt som tre behandlinger med kemisk peeling hos en dermatolog*.

Cremen anvendes om aftenen på ansigt, hals og udskæring efter afrensning. Du kan bruge Avène Ysthéal INTENSE som en kur 2-3 gange årligt, når din hud trænger til ekstra forkælelse – for eksempel her efter sommeren eller i den triste vinterperiode.

Avène Ysthéal INTENSE indeholder desuden vand fra kilden i Avène i Frankrig. Termalkildevandet er kendt for sine beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Tilmeld dig Costumes testpanel

Send os en mail på avene@benjamin.dk, hvor du fortæller os, hvorfor du gerne vil teste Avène Ysthéal INTENSE. Vi har også brug for din alder og kontaktinformationer.

Vi leder efter 50 testere, der får produktet tilsendt og derefter modtager et spørgeskema fra os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder Avène Ysthéal INTENSE på apoteket eller på Webapoteket.dk her. Vejledende pris er 229,90 kr. for 30 ml.

© Eau Thermale Avène

Betingelser: Vi, Benjamin Media, udvælger 50 testere ved lodtrækning på baggrund af de mails, vi modtager. Sidste dato for tilmelding er 05/09/2017. De 50 testere får produktet tilsendt og forpligter sig til at besvare et spørgeskema på mail, når testperioden er slut. Testperioden er fra 12/09/2017 – 03/10/2017. Vi forbeholder os retten til at bruge besvarelserne i spørgeskemaet tidsubegrænset til kommercielle formål, herunder kampagnemateriale og markedsføring af Eau Thermale Avène. Alle kan tilmelde sig testpanelet, men det anbefales ikke, at du bruger produktet, hvis du er gravid, fordi et af de aktive stoffer i cremen er et forstadie til A-vitaminsyre. Ansatte hos Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic og Benjamin Media kan ikke deltage.

*Sammenlignet med peeling hos en dermatolog med tre behandlinger med henholdsvis 20%, 50% og 70% glykolsyre med 3 ugers mellemrum.