© The Body Shop

Hygge eller fest? Få inspiration til enhver slags halloween

En hyggelig hjemmeaften med velduftende produkter eller flot og blodig sminke – eller begge dele? Costume har tips og inspiration, uanset hvordan du vælger at fejre halloween

Foruden græskar, slik eller ballade og spøgelser kan halloween også omfatte afslappende spa-aftener i badeværelset. Efter en lang dag på jobbet eller ude i kulden er der næsten ikke noget bedre end at tage et langt brusebad og derefter smøre sig ind i velduftende cremer.

I vintermånederne er det skønt med en varmere duft. The Body Shop rammer fuldstændig plet med halloween-kollektionen Vanilla Pumpkin. Den dufter sødt af vanilje fra Madagaskar samt ristede græskarkerner med varme noter af tonkabønner, hasselnødder og ahornsirup. Kollektionen består af tre produkter: Shower Gel, Body Butter og håndcreme.

Produkter, som holder din hud ren og fugtet hele efteråret.

© The Body Shop

Vanilla Pumpkin Shower Gel indeholder Community Trade-produceret honning fra Etiopien. Den skummer dejligt op og fjerner urenheder nænsomt og effektivt.

Den populære body butter plejer huden i 24 timer og indeholder Community Trade-ingredienser som shea- og kakaosmør fra Ghana samt sesamolie fra Nicaragua.

Håndcremen indeholder Community Trade-produceret babassuolie fra Brasilien og sheasmør fra Ghana, som hjælper med at holde dine hænder bløde og glatte i efterårskulden.

Inspiration: Halloween-sminke

Hvis du er mere til fest end hygge, kan du lade dig inspirere af den svenske stjerne-makeupartist Linda Hallberg og hendes blodige rådyrsminke! Et superfint look og desuden perfekt, hvis du ikke vil bruge tid og penge på et halloweenkostume (som, helt ærligt, bare kommer til at ligge og samle støv i skabet bagefter – dårligt for både budget og miljø).

Linda Hallberg giver sit bud på halloweensminke.

© The Body Shop

Få looket

  1. Påfør din sædvanlige grundmakeup. Bland nogle dråber Drops of Gold i din foundation for at give en smuk glans. Giv den gas med konturering, og anvend gerne en mørkere nuance, end du normalt bruger, under kindbenene og på siden af næseryggen for at give ekstra definition.

  2. Lav et mørkebrunt smokey eye. Gnid skyggen opad og udad. Lad den også gå indad til der, hvor brynene starter, og gnid skyggen ned mod næsen. Påfør en vinget eyeliner, øjenblyant langs den våde kant samt mascara. Sæt kunstige vipper på for at give en dramatisk effekt.

  3. Tegn sort øjenblyant på næsen og overlæben. Tegn prikker på kindben og pande med hvid eyeliner. Brug en smallere pensel med Shine Lip Liquid i nuancen Berry Glaze, og tegn blodstreger under øjnene.

Så er looket færdigt, og du er klar til halloween!

Du kan nemt få et flot halloween-look ved hjælp af makeup.

© The Body Shop