I mit toiletskab: Cecilie Gry Philipsen

Cecilie Gry Philipsen er Lifestyle Manager hos 9PR og en ægte skønhedsjunkie – og så har hun inviteret os indenfor i sit perfekte toiletskab

I Cecilies toiletskab © Privat // Cecilie Gry Philipsen
1 / 7

I Cecilies toiletskab

“Mit navn er Cecilie Gry Philipsen, jeg er 29 år, og jeg sidder som Lifestyle Manager på 9PR, hvor jeg dagligt arbejder med PR og beautybrands.

Jeg er nok, hvad man ville kalde en ægte beautyjunkie, hvilket også er navnet på min blog, Beautyjunkie.dk, som jeg har haft siden 2012, og hvor jeg deler ud af nyheder og skønhedsfavoritter."

Hud © Privat // Cecilie Gry Philipsen
2 / 7

Hud

“Jeg bruger en rensevand til at tage makeup af hver aften. Det er nemt og effektivt, og tit og ofte bruger jeg også en rensemælk og en klud til at fjerne det sidste makeup.

Jeg elsker masker – både de fugtgivende og de dybtrensende. Min favoritmaske til at tage sig af urenheder er Beauté Pacifiques lermaske, den er supereffektiv, og går godt i dybden. Derefter forkæler jeg huden med masser af fugt, og her er både Dr. Brandts Oxygen facial og Glo Therapeutics Soothing gel mask geniale.

Min seneste afhængighed er øjencremer, da der simpelthen er sket det, at jeg har fundet en rynke – en lille en, men den er der. Lige nu er favoritten Ole Henriksens Ultimate lift eye creme, men min faste favorit er Algenist Genius eye creme.

Til urenhederne bruger jeg The Body Shop Tea tree oil og Vichy Normaderm hyaluspot.

Og min creme til både dag og nat er i øjeblikket Philosophy Renewed hope in a jar, da den passer perfekt til min kombinerede hud.”

Makeup © Privat // Cecilie Gry Philipsen
3 / 7

Makeup

“Min hverdagsuniform er en god foundation til ujævnheder, blush eller bronzer til æblekinderne, lidt til brynene, vippebukker, god mascara og en flydende eyeliner.

Makeup Forevers Hd ultra foundation giver en naturlig dækning, Mac Studio finish concealerdækker de værste urenheder på fornem vis, The Body Shop Highlight dome og Tromborg Lip & cheek creme er geniale til at give glød og liv til kinderne.

Jeg går aldrig ud ad døren uden bukkede vipper, og Benefits Roller lash mascara gør mirakler for mine vipper. Det nemmeste brynprodukt i verden er Benefits Gimme brow, og favorit-eyelineren er Chanels Stylo eyeliner i brun."

Til fest tilføjer jeg ekstra highlighter, dybe pink læber, diskret smokey eye med et twist og pæne negle – det plejer man aldrig at gå galt i byen med.

Too Faced Melted lipstick i berryer en evig favorit, som holder i evigheder på læberne. Elisabeth Ardens Gold illumination highlighter er så smuk, og glider nemt på kindbenene med en god pensel, som Kat Von D Shade & light brush.

Macs øjenskygger slår aldrig fejl, og deres Warm neutral palette er så smuk – og hvis den lige skal have lidt ekstra, så pepper jeg øjenskyggerne på med en cool eyeliner på den nederste vippekant, men i så fald dropper jeg læberne, så det ikke bliver for meget. Min seneste neglelak-favorit er fra Idun Minerals i farven almadin."

Hår © Privat // Cecilie Gry Philipsen
4 / 7

Hår

“Jeg er blevet en total Kérastase-pige, de laver virkelige gode produkter. For tiden vasker jeg håret i deres Résistance bain volumifique, og derefter en leave-in-conditioner Nectar thermique, som er mit musthave-produkt fra deres udvalg.

Jeg reder altid håret godt igennem, så olien fordeles og hovedbunden stimuleres – her er Mason Pearson ikke til at komme udenom.

Mit hår er ret sart, og er jeg stresset i en periode, så falder det af, så det prøver jeg at komme i forkøbet med kosttilskud, hvis den er helt gal. Her er Vitavivas Great hair complex virkelig effektiv."

Duft © Privat // Cecilie Gry Philipsen
5 / 7

Duft

“Jeg har fået et crush på en gammel favorit – Chanels Mademoiselle… mhm, det er den bedste efterårsduft! Derudover er jeg også vild med Philosophys Pure – den dufter af rene sokker!”

Træning © Privat // Cecilie Gry Philipsen
6 / 7

Træning

"Jeg var blevet vildt god til at løbe og nød det faktisk, men siden mit bryllup i slutningen af august, har jeg været lagt ned med arbejde, og ikke løbet en eneste tur. Jeg må op på hesten igen, for det giver noget helt specielt, og jeg var faktisk rigtig stolt over mine resultater."

Bedste skønhedstip © Privat // Cecilie Gry Philipsen
7 / 7

Bedste skønhedstip

“Rens din hud hver dag, drik masser af vand, spis grønt og varieret, og få dagligt en god omgang olie – jeg er vild med Vitavivas Krill-olie.”

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER

LÆS OGSÅ: I mit toiletskab: Fallulah

LÆS OGSÅ: I mit toiletskab: Ann-Sofie Ostenfeld

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev